Ez az egyetlen ima, amire szükséged van, hogy az angyalok örök védelmét élvezhesd!

Ez az egyetlen ima, amire szükséged van, hogy az angyalok örök védelmét élvezhesd!

Drága Olvasóim!

Szeretnék megosztani veled egy különleges kincset, egy hihetetlenül védelmező imát, amely megváltoztathatja az életedet. Ez az ima már számtalan Fénytestvérünknek nyújtott oltalmat és vezetést az univerzum végtelen szeretetén keresztül.

Az angyalok arra ösztönöztek, hogy adjam át neked ezt a magasztos fohászt, amellyel bármikor kérheted, és kapcsolatot teremthetsz, az áldott védelmükkel.

Íme a Legfelsőbb Védelmező Ima:

„Drága Angyalaim, Fénytestvérim és Mennyei Vezetőim!

Alázattal és nyitott szívvel fordulok hozzátok ezen a napon, kérve, hogy borítsatok be engem szerető fénytekkel és végtelen kegyelmetekkel. Kérlek titeket, helyezzetek védelmező pajzsot körém, amely megóv engem minden negatív energiától, entitástól vagy szándéktól!

Segítsetek, hogy mindig a Fény ösvényén járjak, és az isteni szeretet vezéreljen minden gondolatban, szavamban és tettemben. Engedjétek, hogy a ti bölcsességetek irányítsák a lépteimet, és a benne lévő béke töltse be a szívemet.

Köszönöm, hogy rám árasztjátok a feltétel nélküli szeretet ragyogó fényét, és megerősítitek hitemet, és a bennem rejlő végtelen lehetőségeket. Kérlek titeket, segítsetek felismerni csodálatos erőmet, hogy azt a magam és mások legfelsőbb javára használhassam.

Hálát adok a kegyelemért, szeretetért és védelemért, amellyel megajándékoztok. Tudom, hogy ti mindig velem vagytok, és szerető karjaitokban tartok!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Ámen.”

Drága Fénytestvérem, valahányszor elmondod ezt a gyönyörű imát, az angyalok fénye ragyogni kezd körülötted, beborítva téged egy szeretetteljes, védelmező burkokkal. Érezni fogod jelenlétüket, és tudni fogod, hogy soha nem vagy egyedül!

Ne feledd, minél többször osztod meg ezt a csodálatos imát másokkal, annál több szívet érinthetsz meg, és annál több Fénytestvérünk tapasztalhatja meg az angyalok végtelen kegyelmet. Így hát terjeszd ezt az üzenetet, és engedd, hogy az ima ereje beragyogja a világot!

Ha ez a védelmező ima megérintette a lelkedet, kérlek, írd le a “Köszönöm” szót kommentben, hogy jelezd az univerzumnak: készen állsz befogadni az angyalok szerető oltalmát!

Szeretettel és fénnyel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!