Ez az esti ima vonzza az angyalokat az otthonodba – aludj az angyalok védelmében

Ez az esti ima vonzza az angyalokat az otthonodba – aludj az angyalok védelmében!

Kedves Olvasóm!

Ma egy olyan titkot osztok meg veled, ami megváltoztatja az éjszakáidat és talán az egész életedet! Készen állsz arra, hogy megtapasztald Isten angyalainak védelmező jelenlétét minden este, amikor lefekszel aludni?

Tudom, sokan küzdünk álmatlan éjszakákkal, szorongással, vagy egyszerűen csak nehezen kapcsolunk ki. De van egy jó hírem! Az Úr nem akarja, hogy félelemben éljünk. A Bibliában azt olvassuk: “Ne félj, mert én veled vagyok” (Ézsaiás 41:10).

Most figyelj, mert megosztok veled egy különleges lefekvés előtti imát, ami segít behívni Isten angyalait az otthonodba és az álmaidba. Ez nem csak egy egyszerű ima – ez egy kulcs, ami kinyitja a menny kapuit!

Íme az ima:

“Szerető Mennyei Atyám!

Hálás vagyok a Te végtelen kegyelmedért és szeretetedért. Ahogy most pihenni térek, a Te békédet és oltalmadat kérem. Uram, kérlek, küldd el szent angyalaidat, hogy őrködjenek felettem és szeretteim felett ezen az éjszakán.

Angyalok seregei, kérlek, vegyetek körül engem és otthonomat minden védelmező erőtökkel. Űzzetek el minden sötétséget és félelmet. Hozzatok isteni álmokat és látomásokat, melyek által az Úr szólhat hozzám.

Hiszem és kijelentem, hogy Isten angyalai vigyáznak rám. Teljes békességben alszom, tudva, hogy a Mindenható tenyerén nyugszom.

Jézus hatalmas nevében,

ámen.”

Most hadd mondjak neked valamit: mióta elkezdtem rendszeresen elmondani ezt az imát, hihetetlen változásokat tapasztaltam! Nem csak én, de sokan mások is, akik kipróbálták. Íme néhány visszajelzés, amit kaptam:

Mária ezt írta: “Gábor, amióta ezt az imát mondom, végre nyugodtan alszom! A szorongásom eltűnt, és reggelente feltöltődve ébredek!”

Péter pedig ezt osztotta meg: “Eleinte szkeptikus voltam, de miután egy hétig minden este elmondtam az imát, csodálatos álmokat kezdtem látni, tele útmutatással és bátorítással.”

De ne csak hidd el – próbáld ki magad! Isten azt akarja, hogy megtapasztald az Ő természetfeletti védelmét és békéjét. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

És ha áldást találsz ebben az imában, légy Te is áldássá mások számára! Oszd meg ezt a posztot a barátaiddal, a családoddal, a gyülekezeteddel. Soha nem tudhatod, kinek az életét változtathatja meg ez az egyszerű, de erőteljes ima!

Emlékezz, Isten végtelenül szeret téged, és az Ő angyalai készen állnak, hogy szolgáljanak neked. Csak nyisd meg a szíved, és hívd be őket az életedbe!

Isten áldjon gazdagon, drága testvérem! Várom a te csodálatos bizonyságtételedet is!

Szeretettel Krisztusban,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/