Ez az ősi szent ima teljesíti a beindítja a gyógyító erők áramlását!

Ez az ősi szent ima teljesíti a beindítja a gyógyító erők áramlását!

Kedves Olvasónk!

Készen állsz arra, hogy felfedezd a gyógyulás legősibb és legerőteljesebb titkát? Ma egy olyan csodálatos imát osztok meg veled, amely képes beindítani a gyógyító erők áramlását a testedben, lelkedben és szellemedben egyaránt!

Ez a szent ima nem más, mint egy isteni ajándék, amelyet az angyalok közvetítettek az emberiségnek évezredekkel ezelőtt. Most eljött az idő, hogy újra felfedezzük ezt a hatalmas erejű spirituális eszközt, és használjuk a saját és szeretteink gyógyulására!

De hogyan is működik ez a csodálatos ima? Amikor tiszta szívvel és mély hittel elmondod ezeket a szent szavakat, egy különleges energetikai kapu nyílik meg benned. Ez a kapu összeköt téged az Univerzum végtelen gyógyító erejével, és lehetővé teszi, hogy ez az erő szabadon áramoljon át rajtad.

Az ima szavai rezgésbe hozzák a tested minden sejtjét, aktiválva a benned rejlő természetes öngyógyító mechanizmusokat. Ugyanakkor az angyalok is körülvesznek téged, és finom energiájukkal támogatják a gyógyulási folyamatot.

Most pedig itt az ideje, hogy megismerd ezt a csodálatos, ősi imát! Mondd el mély átéléssel és nyitott szívvel, valahányszor gyógyulásra és harmóniára vágysz:

“Végtelen Szeretet Forrása, Mennyei Atyám!

Alázattal fordulok most Hozzád, és kérem a Te isteni gyógyító erődet. Nyisd meg bennem a gyógyulás kapuját, és áraszd el a testemet, lelkemet és szellememet a Te fényeddel! Kérlek, oldd fel bennem az összes blokkot és akadályt, hogy a Te gyógyító energiád szabadon áramolhasson. Aktiváld a sejtjeimet, és hangold őket az egészség és harmónia rezgésére! Angyalok, kérlek, vegyetek körül engem, és támogassatok a gyógyulás útján! Hálás vagyok a Te végtelen kegyelmedért és szeretetedért. Köszönöm, hogy érzem a gyógyító jelenlétetek.

Ámen.”

Miután elmondtad az imát, maradj csendben néhány percig, és figyeld meg, milyen változásokat érzel magadban. Lehet, hogy kellemes melegséget, bizsergést vagy energiaáramlást tapasztalsz. Ezek mind jelek, hogy a gyógyító erők megkezdték munkájukat benned!

Ne feledd, a gyógyulás egy folyamat, és néha időbe telik, amíg a teljes hatást megtapasztalod. Légy türelmes és kitartó! Mondd el ezt az imát naponta, és bízz abban, hogy az Univerzum és az angyalok veled vannak ezen az úton!


Az ősi ima ereje

A kis hegyi faluban élt egy Erzsébet nevű idős asszony, akit mindenki csak a “Gyógyító Nagyinak” hívott. Erzsébet különleges képességgel rendelkezett: egy ősi imával képes volt enyhíteni az emberek fájdalmait és betegségeit.

Egy nap egy fiatal lány, Anna érkezett a faluba. Súlyos, gyógyíthatatlannak tűnő betegségben szenvedett, és az orvosok már lemondtak róla. Utolsó reményként kereste fel Erzsébetet.

A Gyógyító Nagyi kedvesen fogadta Annát, és megtanította neki az ősi imát. “Ez nem varázslat” – mondta Erzsébet. “Ez az ima megnyitja a szívedet az Univerzum gyógyító energiái előtt. De hinned kell benne teljes szívedből.”

Anna minden nap elmondta az imát, és lassan csodálatos változásokat kezdett érezni. A fájdalmai enyhültek, az ereje visszatért, és pár hónap múlva teljesen meggyógyult. A doktorok nem tudták mire vélni a csodás gyógyulást.

Anna története futótűzként terjedt a környéken. Egyre többen jöttek Erzsébethez, hogy megtanulják az ősi imát. A falu hamarosan a gyógyulás és a remény központjává vált.

A gyógyító ima csodája

Márk, egy sikeres üzletember, súlyos autóbalesetet szenvedett. Az orvosok azt mondták, talán soha többé nem fog járni. Márk kétségbeesett és depresszióba süllyedt.

Egy nap a kórházi szobájába egy kedves önkéntes, Éva lépett be. Éva megosztotta Márkkal az ősi gyógyító imát, amit nemrég tanult egy hegyi faluban. “Ez az ima csodákra képes” – mondta Éva. “De csak akkor, ha igazán hiszel benne.”

Márk szkeptikus volt, de nem volt vesztenivalója. Elkezdte naponta többször is elmondani az imát. Eleinte nem érzett változást, de kitartóan folytatta.

Pár hét múlva Márk meglepő dolgot tapasztalt: mintha apró bizsergést érzett volna a lábujjaiban. Az orvosok nem hittek neki, de ő tudta, hogy valami történik. Ahogy teltek a hetek, a bizsergés erősödött, és lassan visszatért az érzés a lábaiba.

Három hónap elteltével Márk megtette az első lépéseit. Az orvosok döbbenten álltak az eset előtt. Márk tudta, hogy az ősi ima ereje és a saját hite tette lehetővé ezt a csodát.

Márk története inspirációvá vált sokak számára. Megosztotta az imát másokkal is, és hamarosan egy egész közösség alakult ki, akik közösen imádkoztak a gyógyulásért. Az ima ereje nemcsak a testeket, de a lelkeket is gyógyította, reményt és hitet adva mindenkinek, aki nyitott volt rá.

Ezek a történetek emlékeztetnek minket arra, hogy a hit és az ima ereje valóban csodákra képes. Az ősi gyógyító ima egy olyan ajándék, amely összeköt minket a Univerzum végtelen gyógyító energiáival, és aktiválja a bennünk rejlő természetes gyógyító képességeket.


Kedves Olvasó! Most, hogy megismertetted ezt a csodálatos imát, kérlek, oszd meg másokkal is! Soha nem tudhatod, kinek az életében hozhat áttörést ez az ősi bölcsesség. Minden megosztással hozzájárulsz ahhoz, hogy a gyógyulás és a szeretet energiája terjedjen a világban.

Végtelen szeretettel és gyógyító fénnyel, Az Angyalaid üzenete

Ne feledd: Te is egy csodálatos, gyógyító lény vagy! Használd ezt az imát bátran, és engedd, hogy a benned rejlő isteni erő kibontakozhasson. Az angyalok mindig veled vannak, és támogatnak téged ezen a csodálatos úton!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/