Ez az Univerzum legerősebb bőség mantrája – A jólét elérésének legféltettebb titka!

Ez az Univerzum legerősebb bőség mantrája – A jólét elérésének legféltettebb titka!

Kedves Olvasóink!

Szeretettel köszöntelek egy olyan bejegyzés kapcsán, amely minden bizonnyal örök értékkel bírhat számodra. Mindannyiunkban ott él a vágy, hogy megtapasztaljuk a bőséget, az anyagi jólétet, és egy egészséges, harmonikus életet éljünk. Az angyalok és a spirituális világ szeretettel segítenek nekünk ebben a vágyunkban. Ez a cikk az ő támogatásukról szól, és egy különleges bőség mantráról, amelyet az Univerzum adott nekünk.

Az angyalok üzenete mindig tiszta, érthető és nagyon konkrét. Az ő útmutatásuk alapján hozom most nektek ezt a csodálatos mantrát.

Bőség Mantra: “Én vagyok a bőség. Én vagyok a jólét. Én megérdemlem a gazdagságot és a sikert.”

Az Univerzum legerősebb bőség mantrája egyszerű, mégis erőteljes. A mondatok, amelyeket ebben a mantrában találsz, olyan erőteljes szavakat tartalmaznak, amelyek meghatározzák a valóságodat.

De nem elég csak kimondani ezeket a szavakat. Fontos, hogy érezd is őket. Érezd a bőség energiaáramlását, amint belép az életedbe. Érezd a jólét energiaát áradni a testeden, a szíveden, az elméden át. Érezd, hogy megérdemled a gazdagságot és a sikert. És mindenekelőtt, higgy magadban, higgy az Univerzumban, és higgy a bőségben.

Az ima ereje felemelhet minket, segíthet fókuszálni a céljainkra, és mély kapcsolatot teremthet velünk és a spirituális világgal. Imádkozz tehát bátran, szíved tiszta hittel telve:

“Szeretett Univerzum, én hiszek a bőségben. Én hiszek a jólétben. Én hiszek abban, hogy megérdemlem a gazdagságot és a sikert. Kérlek, segíts nekem elérni ezeket a célokat. Ámen.”

S végül, fogadjátok szeretettel a következő áldást:

“Az Univerzum bőségének, jólétének, gazdagságának és sikerének áldása legyen mindig veled. Legyen mindig elegendő erőd, hogy kitartson az akaratod, legyen mindig elegendő szereteted, hogy átölelje a világod, és legyen mindig elegendő hitetek, hogy továbblépjetek a legnagyobb kihívásokon is. Ámen.”

Tedd meg a lépéseket a bőség felé minden nap. Mindig bízz abban, hogy az angyalok, az Univerzum és a spirituális világ ott van melletted, támogat és segít neked. Ne feledd, a bőség nem csak a pénzről szól. A bőség a szeretetről, a boldogságról, az egészségről, a békéről és minden jó dologról szól az életben.

Higgy magadban, higgy a bőségben, és engedd, hogy az angyalok vezessenek az utadon. Higgy a csodákban, mert a csodák valóban léteznek, és neked is jár a részed belőlük.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!