Ezek a bőség és a boldogság legjobb mantrái

Ezek a bőség és a boldogság legjobb mantrái

Drágáim, ma egy különleges ajándékot hoztam nektek: a bőség és a boldogság mantráit! Ezek a csodálatos megerősítések olyanok, mint a varázspálcák – képesek átalakítani az életeteket és megnyitni előttetek a bőség kapuit.

Emlékezzetek: minden gondolatunk egy teremtő erő. Amit hiszünk és mondunk magunkról, az válik valósággá. Ezért olyan fontosak ezek a mantrák. Használjátok őket szeretettel és hittel, és figyeljétek, ahogy az életetek virágzásnak indul!

Itt vannak a kedvenc mantráim a bőséghez és boldogsághoz:

  1. “Megérdemlem a bőséget és a jólétet. Az Univerzum korlátlan forrásaiból merítek.”

  2. “Nyitott vagyok az élet minden csodájára. A boldogság természetes állapotom.”

  3. “Hálás vagyok mindazért, amim van, és örömmel fogadom, ami még érkezik.”

  4. “Biztonságban vagyok. Az élet támogat, és gondoskodik rólam.”

  5. “Minden nap, minden szempontból jobban és jobban vagyok.”

  6. “Szeretettel és elfogadással tekintek magamra. Megérdemlem a jót az életben.”

  7. “A pénz könnyen és bőségesen áramlik az életembe.”

  8. “Hálás vagyok a testemnek az egészségért és a vitalitásért.”

  9. “Békében vagyok a múltammal és izgatottan várom a jövőmet.”

  10. “Szeretet vagyok. Szeretetet adok és szeretetet kapok.”

Drágáim, ismételjétek ezeket a mantrákat minden nap, különösen reggel ébredés után és este elalvás előtt. Mondjátok őket hangosan, érezzétek át minden szavukat. Higgyétek el, hogy megérdemlitek a bőséget és a boldogságot, mert ez az igazság!

Ne feledjétek: ti vagytok a saját valóságotok teremtői. Ezek a mant Univerzum abban, hogy összhangba kerüljetek az Univerzum bőségével. Bízzatok a folyamatban, még akkor is, ha nem láttok azonnal változást. A csodák már úton vannak!

Szeressétek magatokat feltétel nélkül, és engedjétek, hogy ezek a mantrák átalakítsák az életeteket. Ti vagytok a fényt, ti vagytok a szeretetet, és megérdemlitek a legjobbat, amit az élet nyújthat!

Öleléssel és végtelen szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog

A vonzás törvénye: Kulcs az angyali jóléthez és boldogsághoz


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/