Ezerszeres gyógyító erő: a mai napon a megszokottnál erősebben áramlik az angyalok gyógyító ereje

Ezerszeres gyógyító erő: a mai napon a megszokottnál erősebben áramlik az angyalok gyógyító ereje

Kedves Olvasóim,

Néha az univerzum és angyalok rendkívüli módon csatornázzák hozzánk az energiájukat. Ezek a napok olyanok, mint a mai, amikor ezerszeres gyógyító erő áramlik felénk. Ilyenkor, a megszokottnál erősebben érezzük az angyalok gyógyító erejét.

Az angyalok gyógyító ereje mindannyiunkban ott van, elérhető mindenki számára. Ma, azonban, ezen az áldott napon, ez az erő ezerszeres intenzitással árad. Az angyalok gyógyító szeretete, békéje és fénye a mai napon minden korábbinál nagyobb erővel árad felénk.

Az alábbi ima segít megnyitni szívedet és lelkedet, hogy befogadd ezt az erőteljes gyógyító energiát:

“Szeretett Angyalok, köszönöm a szereteteteket és a gyógyító erejeteket. Kérlek, segítsetek nekem befogadni ezt az ezerszeres gyógyító energiát, amely a mai napon árad rám. Átadom magam a gyógyulásnak, a szeretetnek, a békének és a fénynek, amit küldtek nekem. Ámen.”

Az áldás, amit az univerzum ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az univerzum az ezerszeres gyógyító energiával, amit az angyalok küldenek. Legyen az univerzum fénye és szeretete körülötted, hogy segítsen a gyógyulásban és a változásban. Szeretet, béke és gyógyító energia kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az angyalok gyógyító ereje valós és erőteljes. Ma ez az erő minden korábbinál nagyobb mértékben jelen van. Engedd, hogy ez az energia átjárja a testedet és a lelkedet, és gyógyulást, szeretetet és békét hozzon életedbe.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: az angyalok gyógyító ereje mindig veled van, különösen a mai napon.

Békében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK