Ezt a mantrát használd, hogy teljesüljön a kérésed!

Ezt a mantrát használd, hogy teljesüljön a kérésed!

Szeretett Olvasóink!

Gondoltál már arra, hogy az életünk során mennyi kérésünk akad? Legtöbbször azt gondoljuk, hogy csak a mi fejünkben kavarognak ezek az érzések, vágyak és kérések. Ám Isten hall bennünket, és várja, hogy kinyilatkoztassuk előtte az mindent igényeinket.

“Nem azzal a céllal vagyunk itt, hogy csak nélkülözzünk. Isten a középpontban áll, és Ő kész arra, hogy teljesítse a kéréseinket.”

És most szeretnék veled megosztani egy isteni mantrát, amit magaddal vihetsz mindenhová! Használd minden alkalommal, amikor érzed, hogy szükséged van rá, és engedd, hogy Isten műve az életedben megmutatkozzon:

“Uram, kérlek, legyen meg a Te akaratod, ahogyan a mennyben, úgy a földön is.”

Ez nem csak egy bibliai vers (Máté 6:10), hanem egy meghívás is, hogy Isten munkálkodjon az életedben.

Az égiektől egy titokzatos jövendőmondás szállt le hozzám: Az elkövetkező hetekben a mantra erejével megtapasztalhatod Isten csodáit. Valami, amire már vártál, hamarosan megérkezik hozzád, és tudni fogod, hogy ez nem  a véletlen műve.

Tudom, hogy ez talán túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, de hidd el, Isten szeret téged és vágyik rá, hogy jó dolgokat cselekedjen az életedben!

Ezért arra biztatlak, hogy oszd meg ezt az üzenetet szeretteiddel, ismerőseiddel. Minél többen ismerik és hasznos ezt a mantrát, annál nagyobb az esélye annak, hogy mindegyikünk életében csodák történnek!

Légy áldott, és engedd, hogy a Te kéréseid is teljesüljenek az Isteni Mantra erejével!

Szeretettel és hittel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A fény könyve – ingyenesen letölthető pdf változatban

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!