Ezt kell tenned, ha úgy érzed, hogy elhagyott a szerencse!

Ezt kell tenned, ha úgy érzed, hogy elhagyott a szerencse!

Kedves Szívű Lelkek,

Amikor az élet hullámzó tengerén utazunk, néha úgy érezhetjük, hogy a szerencse elhagyott minket. Ilyenkor a hullámok magasabbaknak tűnnek, és az út előttünk homályos. De emlékezzünk arra, hogy

Tudok szűkölködni és tudok bővölködni is, egészen be vagyok avatva mindenbe, jóllakásba és éhezésbe, a bővölködésbe és a nélkülözésbe egyaránt!” (Filippiek 4:13)

Ez a bibliai igazság emlékeztet bennünket arra, hogy bármi is történjék, soha nincsünk egyedül, és mindig rendelkezésünkre áll egy belső erőforrás, amely átsegít minket a nehéz pillanatokon!

Ha úgy érzed, hogy a szerencse elhagyott, az első lépés, hogy felismerd és elfogadd ezt az érzést. Ne tagadd meg, hanem engedd, hogy létezzen, mert a felismerés az első lépés a változás felé. Emlékeztetni szeretnélek benneteket arra, hogy a szerencse, akárcsak az élet, hullámzó – van, amikor magasra emel, és van, amikor lehúz. De minden hullámvölgy után újra eljön a csúcs.

Közeledik a szerencsés időszak, amikor új lehetőségek nyílnak meg előtted. Ezek a lehetőségek olykor rejtve maradnak, mint a kincsek, amelyeket a homokba ástak. Légy nyitott és figyelmes, mert ezek a lehetőségek nem mindig a megszokott módon jelennek meg. Az Univerzum olykor rejtélyes módon kommunikál velünk, de ha nyitott szívvel és elmével élünk, meglátjuk és megragadhatjuk ezeket a lehetőségeket.

Amikor úgy érzed, hogy elhagyott a szerencse, tartsd szem előtt a következő mantrát:

“Nyitott vagyok minden jóságra, amit az élet kínál, és bízom az Univerzum bölcsességében!”

Ismételd ezt a mantrát naponta, és hagyd, hogy megerősítse benned a hitet és a bizalmat az élet folyamatában.

Végezetül, kérj segítséget az Őrangyalodtól. Az angyalok mindig készen állnak, hogy segítsenek és vezessenek minket, csak kérnünk kell tőlük.

Egy egyszerű imával fordulhatsz hozzájuk:

“Drága Őrangyalom, kérlek, világítsd meg utamat, és mutass nekem új lehetőségeket. Segíts nekem meglátni és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyek előmozdítják lelki fejlődésemet és boldogságomat. Köszönöm a végtelen szeretetedet és támogatásodat!”

Kedves lelkek, emlékezzetek, nincs olyan helyzet, amelyből ne lehetne továbblépni, és nincs olyan éjszaka, amely után ne következne hajnal. A szerencse, akárcsak a nap, mindig újra felkel. Bízzatok az élet útjában, és tudjátok, hogy minden, ami történik, az új kezdetek előfutára.

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!