Ezzel a mandalával magad mellé állíthatod őrangyalodat!

Ezzel a mandalával magad mellé állíthatod őrangyalodat!

Kedves Olvasóink!

Ma egy különleges spirituális ajándékkal érkezem hozzátok: az Angyalok Hívó Mandalája itt van, hogy segítsen neked kapcsolatba lépni a védelmező őrangyaloddal. Ez a mandala nem csupán egy gyönyörű műalkotás, hanem egy erőteljes spirituális eszköz, amely megnyitja a kapukat az angyali világ felé és segít, hogy az őrangyalod állandó társad és védelmeződ legyen az élet minden területén.

Néhány szó a mandaláról

Az Angyalok Hívó Mandalája egy olyan szakrális geometriai dizájn, amely a magasabb angyali rezgéseket vonzza. A mandala központja egy angyal szimbóluma, ami körül spirális minták és fényes színek hívogatják az angyali energiákat. Ezt a mandalát úgy tervezték, hogy segítsen megerősíteni és mélyíteni a kapcsolatodat az őrangyaloddal.

Hogyan használd?

  1. Válassz egy csendes helyet a meditációhoz és az imához, ahol zavartalanul tudsz kapcsolódni az angyaloddal!

  2. Ülj le a mandala előtt, nézd meg figyelmesen, és hagyd, hogy a látványa mélyen hatni kezdjen rád!

  3. Hunyd le a szemed, és ismételd a következő mantrát: “Angyalok fénye, töltsd el a lelkem, védelmezz és vezess minden napon!”

  4. Tölts időt minden nap a mandala előtt, hogy folyamatosan erősítsd az angyali kapcsolatot.

Az Angyali Ima

“Drága Őrangyalom, aki mindig velem vagy, kérlek, jelenj meg most, és erősítsd a köteléket közöttünk. Áldd meg ezt a mandalát, hogy segítsen nekem megtalálni és megőrizni a kapcsolatot veled. Segíts, hogy érezzem védelmed és szereteted minden nap!

Ámen.”


A mandaláról szőtt mese: Lilla és az elfeledett angyal

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis falu, amely egy zöldellő völgy szívében bújt meg. Ebben a faluban élt egy kislány, Lilla, aki minden estét azzal töltött, hogy az égbolt csillagait figyelte, és arról álmodozott, hogy találkozik egy igazi angyallal. Lilla szíve tele volt szeretettel és kíváncsisággal, de valami hiányzott az életéből: egy igazi, égi barát, aki megérti őt és útmutatást ad neki.

Egy nap, amikor Lilla a régi könyvtár poros polcai között keresgélt,talált  egy elhagyatott, régi könyvet. A könyv lapjai között, egy elhalványult lapra rajzolt, különös mintájú mandala bújt meg. A mandala színei még a sok év után is csillogtak, és valahogy Lilla rögtön tudta, hogy ez nem egy átlagos rajz.

Ahogy Lilla a mandalát nézegette, szinte hallotta, ahogy az susog neki: “Használj, és hívd meg az őrangyalodat!” A kislány szíve hevesen dobogni kezdett. Hazavitte a könyvet, és még azon az éjszakán eldöntötte, hogy kipróbálja a mandala varázsát.

Lilla minden este lefekvés előtt a mandala előtt ült, elmondta az ősi mantrát, és várt. Napok teltek el, semmi sem történt, de nem adta fel. Aztán egy éjjel, amikor a hold fénye bevilágított a szobájába, a mandala hirtelen fényesen ragyogni kezdett, és egy gyengéd, meleg hang szólt hozzá: “Lilla, itt vagyok, hogy megóvjalak és vezesselek. Ne félj, közel vagyok hozzád!”

Aznap éjszaka megjelent előtte egy gyönyörű angyal, aki Lilla őrangyala volt. Az angyal megígérte, hogy mindig mellette lesz, és segíti őt az élet nehézségeiben. Lilla soha többé nem érezte magát egyedül, és az angyal szárnyai alatt biztonságban tudta magát.

A történet hamar elterjedt a faluban, és mindenki szerette volna látni a csodálatos mandalát, amely hozzásegítette Lillát az őrangyalához. Lilla megosztotta a mandalát a közösség tagjaival, és lassan a falu minden lakója megtapasztalhatta az angyali szeretet és védelem csodáját.

Így lett a kis falu az angyalok faluja, ahol mindenki tudta, hogy a szeretet és a békesség mindig őrködik felettük, köszönhetően a különleges mandalának, amely egykor egy poros könyv lapjai között rejtőzött!


Gondolj arra, milyen csodálatos lenne, ha ezt a mandalát megosztanád másokkal is, így nem csak te, hanem szeretteid is könnyebben kapcsolódhatnának saját őrangyalaikhoz.

Ne felejtsd el, hogy egyetlen megosztással is hatalmas változást indíthatsz el. Oszd meg ezt a mandalát, és hívd meg az angyalokat, hogy lépjenek be mások életébe is!

Csatlakozz hozzánk ezen a csodálatos úton, ahol az angyalokkal együtt haladunk tovább. Fogadd szeretettel és add tovább az Angyalok Hívó Mandaláját, és tedd ezt a napot felejthetetlenné!

Namaste, drága Lelkek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!