Fedezd fel a mennyei pénzteremtés titkát – Az ima, ami megnyitja az áldások csatornáit!

Fedezd fel a mennyei pénzteremtés titkát – Az ima, ami megnyitja az áldások csatornáit!

Kedves Olvasóm!

Ma egy olyan csodálatos imát osztok meg veled, amely képes átalakítani az anyagi helyzetedet és megnyitni a mennyei bőség csatornáit az életedben. Ez nem egy hétköznapi fohász, hanem egy igazi pénzteremtő ima, amely összhangban van Isten tervével és a keresztény értékekkel.

Mielőtt felfedném ezt a különleges imát, kérlek, csendesedj el egy pillanatra. Képzeld el, hogy egy gyönyörű, aranyfénnyel ragyogó templomban állsz, ahol Isten szeretete és bősége vesz körül. Érezd, ahogy ez az isteni energia átjárja a testedet és lelkedet, felkészítve téged a pénzügyi áldások befogadására.

Most pedig íme, a pénzteremtő ima:

“Mennyei Atyám, alázattal és hálával fordulok Hozzád. Te vagy minden jó adomány és tökéletes ajándék forrása. Köszönöm mindazt, amit eddig adtál nekem, és amit ezután fogsz adni.

Uram, kérlek, nyisd meg számomra a mennyei bőség csatornáit. Vezess engem olyan lehetőségekhez, ahol használhatom a tőled kapott tehetségeimet és képességeimet, hogy értéket teremtsek és szolgáljak másokat. Segíts, hogy felismerjem és megragadjam azokat az alkalmakat, amelyeket Te teremtesz számomra.

Adj nekem bölcsességet, hogy helyesen bánjak a pénzzel, amit rám bízol. Taníts meg arra, hogyan lehetek jó sáfára az anyagi áldásaidnak. Segíts, hogy ne csak magamra gondoljak, hanem másokat is támogassak és áldássá váljak mások számára.

Uram, kérlek, oszlasd el a szívemből a pénzzel kapcsolatos félelmeket és aggodalmakat. Emlékeztess arra, hogy Te gondot viselsz rólam, és minden szükségemet betöltöd a Te gazdagságod szerint dicsőségben.

Adj nekem hitet, hogy bízzak a Te gondviselésedben, még akkor is, ha a körülmények kihívást jelentenek. Segíts, hogy az anyagi gyarapodást ne célnak, hanem eszköznek tekintsem, amellyel a Te országodat építhetem és dicsőségedet szolgálhatom.

Köszönöm, Uram, hogy meghallgatod ezt az imát. Hiszem, hogy Te többet akarsz adni, mint amit kérni tudok vagy el tudok képzelni. A Te nevedben kérem mindezt,

Ámen.”

Hogyan használd ezt a pénzteremtő imát?

  1. Mondd el ezt az imát minden reggel, mielőtt elkezded a napot. Ez segít ráhangolódni Isten bőségére és lehetőségeire.

  2. Ismételd el este is, megköszönve az aznapi áldásokat és kérve útmutatást a következő napra.

  3. Amikor konkrét pénzügyi kihívással vagy lehetőséggel találkozol, mondd el ezt az imát, kérve Isten bölcsességét és vezetését.

  4. Írd le az imát egy kis kártyára, és hordozd magaddal. Olvasd el, amikor szükségét érzed a megerősítésnek.

  5. Meditálj az ima szavain, és engedd, hogy átformálják a pénzhez és az anyagi javakhoz való hozzáállásodat.

Emlékezz, ez az ima nem egy varázsformula a gyors meggazdagodáshoz. Inkább egy eszköz, amely segít összhangba kerülni Isten akaratával és megnyitni a szívedet az Ő áldásainak befogadására. A valódi változás akkor történik, amikor ez az ima átalakítja a gondolkodásodat és a cselekedeteidet.

Használd ezt a pénzteremtő imát hittel és kitartással. Hidd el, amint elkezded rendszeresen gyakorolni, csodálatos változásokat tapasztalhatsz nem csak az anyagi helyzetedben, de az egész életedben.

Oszd meg ezt az imát másokkal is! Az isteni bőség nem egy véges erőforrás – minél többen élnek bőségben, annál több jut mindenkinek. Együtt egy olyan világot teremthetünk, ahol mindenki megtapasztalhatja Isten végtelen gondoskodását.

Ne felejtsd el kommentben leírni a “köszönöm” szót, hogy a pénzügyi áldások még gyorsabban áramoljanak az életedbe Isten kegyelméből!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/