Felébredtem, élek, köszönöm a mai napot is és az összes áldást amit kapok!

Felébredtem, élek, köszönöm a mai napot is és az összes áldást amit kapok!

Drága Olvasó,

Mikor reggel a Nap első sugarai bekúsznak az ablakodon, egy újabb ajándékot kapsz az élettől. Egy újabb napot, amely tele van lehetőséggel, reménnyel és számtalan áldással.

Az ébredés nem csak a testünkről szól, hanem a lelkünkről is. Az az ajándék, amely lehetővé teszi, hogy újra és újra felébredjünk az élet csodáira, az Istentől érkezik. Az áldások, amelyeket minden nap kapunk, gyakran láthatatlanok, de érezzük a jelenlétüket szívünk mélyén.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

A következő napokban különleges élményben lehet részed. Egy rég várt hír, vagy egy váratlan segítség érkezhet életedbe. Figyelj a jelekre, az apró csodákra, melyek az életedbe lépnek. Az ég segítő angyalai most különösen közel állnak hozzád, és azt suttogják füledbe: “Ne add fel a reményt, mert csodálatos dolgok várnak rád.”

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Drága gyermekem, ne feledd, hogy minden nap, amelyet az életben töltesz, ajándék. Ne vesztegesd el azt a gondokra és aggodalmakra. Minden, amit átélsz, az életed része, és általa tanulsz és fejlődsz. Minden reggel, amikor felébredsz, érezd az én jelenlétemet és tudjad, hogy melletted vagyok, vezetlek és támogatlak.”

És drága olvasó, ne felejtsd el, hogy az ilyen üzenetek hatalma csak akkor teljes, ha megosztod őket másokkal is. Hagyj egy “köszönöm” szót kommentben, és oszd meg ezt az üzenetet a 3 kedvenc Facebook csoportodban, hogy mások is átélhessék az áldás erejét.

Légy bátor, légy erős, és mindenekfelett légy hálás minden egyes napodért, melyet az élet ajándékoz neked. Mert a hálás szív az, amely a legtöbb áldást képes magához vonzani.

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK