Felkészülsz a csodára? Napi motiváció, amitől megváltozik az életed

Felkészülsz a csodára? Napi motiváció, amitől megváltozik az életed!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel köszöntelek, drága Olvasó!

Jézus azt mondta: “A tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson: én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek!” (János 10:10). Igen, az Ő jelenlétében, bőséges életet élhetünk. Minden nap új lehetőség, hogy megtapasztaljuk Isten végtelen szeretetét és kegyelmét.

Az Úr szeret téged, és hatalmas tervet készített számodra. Ha elfogadod ezt az igazságot, és tudatosan összpontosítasz a pozitívnak látszó dolgokra, akkor képes leszel az Ő végtelen energiáját befogadni, és kivirulhat a lelked.

Az életedben néha viharok söpörhetnek végig. Az Úr azonban tudja, hogy a viharok is részei az életnek. De Ő azt is tudja, hogy ezek a viharok erősebbé és ellenállóbbá tesznek minket. Képesek vagyunk átvészelni őket, mert Ő van velünk. Ezek a viharok nem arra szolgálnak, hogy elpusztítsanak minket, hanem arra, hogy megerősítsenek és felemeljenek minket.

Az Úr azt akarja, hogy elvégezzünk minden jó munkát, amit a szívünkben tartunk. Az ő segítségével képesek vagyunk elérni ezeket a célokat. Ne engedjük, hogy a félelem vagy a kétely elszállítsa a reményünket. Bízzunk abban, hogy Ő mindent lehetővé tesz számunkra.

Képzeld el, hogy minden napod azzal kezdődik, hogy Isten iránti háládat fejezed ki. Képzeld el, hogy minden napod azzal végződik, hogy az Ő szeretetében merülsz el. Ez az élet módja, ahogyan Isten szeretné, hogy éljünk. Ez az a bőséges élet, amiről Jézus beszél.

Ha kész vagy arra, hogy megváltoztasd az életedet, akkor következnek a gyakorlati tanácsok.

  1. Kezdd minden napodat imával. Imádkozz, hogy Isten mutassa meg neked az Ő akaratát a napra, és segítsen abban, hogy a szíved szerint cselekedj.

  2. Olvasd a Bibliát minden nap. Ez a legjobb módja annak, hogy közelebb kerülj Istenhez, és megértsd Őt jobban.

  3. Gyakorold a hálát. Minden este, mielőtt lefekszel, írd le, hogy milyen dolgokért vagy hálás. Ez segíteni fog abban, hogy a pozitív dolgokra összpontosíts, és fokozatosan változtatni fogja a gondolkodásmódodat.

Imával zárjuk ezt a bejegyzést:

“Kedves Mennyei Atyánk, hálát adunk Neked azért, hogy minden nap új lehetőségeket és új kezdeteket adsz nekünk. Segíts minket abban, hogy felismerjük ezeket a lehetőségeket, és teljes szívünkből hálát adjunk értük. Töltsd meg a szívünket békével és szeretettel, és mutasd meg nekünk, hogyan élhetünk bőséges életet a Te akaratod szerint. Jézus nevében kérünk, Ámen.”

Nyisd meg a szívedet, és hagyd, hogy az Isten szeretete bejöjjön az életedbe. Ő az életed minden területén vár rád. Készen állsz befogadni Őt?

Áldásokkal és szeretettel:

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!