Fény derül a titokra: ismerd meg jobban a vonzás törvényét

Fény derül a titokra: ismerd meg jobban a vonzás törvényét

Kedves Olvasónk,

Az utazás, amelyre most elindulsz, nem más, mint a titokzatos és csodálatos világ feltárása, amelyet Rhonda Byrne “A Titok” című művében már bemutatott. Ebben a cikkben megvilágítjuk a vonzás törvényének mélyebb aspektusait, és megtanuljuk, hogyan alkalmazhatjuk azt a mindennapi életben.

1. A vonzás törvénye

A vonzás törvénye egyszerűen fogalmazva azt jelenti, hogy “hasonlót a hasonló vonz”. Minden gondolatunk, érzelmünk energiát bocsát ki, amely vonzza az azonos frekvenciájú eseményeket, embereket és helyzeteket.

2. Pozitív gondolkodás és a vonzás

Ahhoz, hogy a vonzás törvényét a javunkra fordítsuk, tudatosan kell irányítanunk gondolatainkat. Pozitív gondolkodással és pozitív megerősítésekkel formálhatjuk a körülöttünk lévő világot.

3. Teremtés a hála erejével

A hálának óriási szerepe van abban, hogy hogyan alakul az életünk. Minden nap gyakoroljuk a hálát azért, amink már megvan, és ezáltal több jót vonzunk be az életünkbe.

4. A cselekvés ereje

Míg a gondolatok és érzelmek nagyon fontosak, a cselekvés az, ami valóban életre kelti őket. Lépjünk ki a komfortzónánkból, és tegyünk lépéseket a céljaink felé.

5. Az akadályok leküzdése

Az úton találkozhatunk akadályokkal, de ezeket a kihívásokat lehetőségként kell értelmeznünk. Minden akadály lehetőség a fejlődésre és a tanulásra.

6. A Türelem és kitartás fontossága

Ne várjuk azt, hogy az eredmények azonnal megjelenjenek. A türelem és a kitartás segít megőrizni a fókuszt és elérni a kívánt eredményeket.

Mantra a mai napra:

“Minden gondolatommal és cselekedetemmel a szeretet és bőség felé vezető utat építem.”

Kedves Olvasónk, a vonzás törvényének megértése és annak gyakorlati alkalmazása egy izgalmas utazás. Ezen az úton megtanuljuk, hogy a gondolataink teremtik a valóságunkat, és hogy képesek vagyunk bármilyen körülmények között a legjobbat kihozni magunkból. Ne feledd, a változás benned kezdődik el, és te vagy a kulcs a saját boldogságodhoz!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével