Gabrielina, a csodálatos jó hír hozó angyal!

Gabrielina, a csodálatos jó hír hozó angyal!

Drága Olvasóink!

Ma egy rendkívüli hírt hoztam nektek, amely képes teljesen megváltoztatni az életeteket, ahogy az enyémet is. Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Gabrielinát, a Jó Hír Hozó Angyalt, aki az égi világosságot és a szeretetet hozza a Földre, hogy segítsen nekünk az életünk nehézségein és kihívásain át.

Gabrielina egy csodálatos lény, aki a fény és a remény üzenetét hozza. Az ő jelenléte olyan, mintha egy gyengéd, meleg fény ölelné körül a lelkünket, és minden sötét felhő eltűnne az életünk egéről. Ő az, aki segít nekünk meglátni az élet szépségét és megtalálni az utunkat a nehézségek között.

Ha te is szeretnél kapcsolatba lépni Gabrielinával és átélni az ő csodálatos üzenetét, akkor ismételd el ezt az imát:

“Drága Gabrielina, kérlek, hozd el nekem a jó híreket, és töltsd el a szívemet a fény és a remény üzenetével. Segíts nekem meglátni az utamat, és erősíts meg a nehéz időkben. Tudom, hogy te mindig mellettem vagy, és segítesz nekem abban, hogy a legjobbat hozzam ki magamból. Köszönöm, hogy mindig velem vagy. Ámen.”

És most szeretnék nektek átadni egy áldást és egy jövendőmondást Gabrielinától:

“Gabrielina áldása kísérje minden lépésedet, és töltsön el a fény és a szeretet érzésével. Az elkövetkező időszakban új lehetőségek és új kapuk nyílnak meg előtted. Legyen bátorságod belevágni az új kalandokba, és tudd, hogy az angyalok mindig veled vannak, és támogatnak téged az utadon. Ámen.”

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet segíthet másoknak is, ne habozz megosztani ezt a cikket a szeretteiddel és barátaiddal a Facebookon! Hiszen minél többen vagyunk, annál erősebbek vagyunk, és annál jobban tudunk segíteni egymásnak. Engedjétek, hogy Gabrielina üzenete eljusson minél több emberhez, és megváltoztassa az életüket!

Áldás és szeretet,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”