Ha csak ez az egy üzenet jut el hozzád a mai napon, már az is elegendő ahhoz, hogy befogadd az univerzum segítő erejét!

Ha csak ez az egy üzenet jut el hozzád a mai napon, már az is elegendő ahhoz, hogy befogadd az univerzum segítő erejét!

Drága Olvasónk!

Lehet, hogy a mai napod tele van kihívásokkal, lehet, hogy sokszor érzed úgy, hogy minden ellened dolgozik, de hadd osszam meg veled a titkot: az Univerzum mindig a segítségedre van. Még ha úgy is tűnik, hogy minden összeomlik körülötted, az Univerzum segítő ereje mindig elérhető számodra. Ha csak ez az egy üzenet jut el hozzád a mai napon, már az is elegendő ahhoz, hogy befogadd az univerzum segítő erejét.

Az élet kihívásokkal és nehézségekkel teli, és néha úgy érezhetjük, hogy teljesen egyedül vagyunk ebben a küzdelemben. De az igazság az, hogy sosem vagyunk egyedül. Az angyalok és az univerzum mindig velünk vannak, és mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk.

Egy kis ima hatalmas változásokat hozhat az életedben. Az imádkozás nem csak azt jelenti, hogy kérsz valamit az égiektől. Az is azt jelenti, hogy nyitott vagy és kész arra, hogy elfogadd az égiek segítségét. Az ima az a módszer, amelyen keresztül kinyithatjuk szívünket és lelkünket, és megengedhetjük magunknak, hogy megkapjuk az Univerzum által kínált segítséget és áldásokat.

“Drága Angyalok, most hozzátok fordulok, tiszta szívvel és nyitott lélekkel. Köszönöm, hogy mindig itt vagytok velem, és soha nem hagytok magamra. Kérlek, segítsetek abban, hogy még jobban tudjak rátok hagyatkozni, és befogadni a segítségeteket. Segítséget kérni nem jelent gyengeséget, hanem a bátorságot, hogy felismerjük a saját korlátainkat, és hajlandóak legyünk készen elfogani a segítségeteket. Drága Angyalok, kérem a segítségeteket, hogy tudjam, nem vagyok egyedül, és hogy az Univerzum segítő ereje mindig ott van számomra. Ámen.”

Drága Olvasó, az ima és a hozzáállásod megváltoztatása már nagy lépés az úton, hogy befogadd az Univerzum segítő erejét. Ne feledd, hogy az angyalok és az Univerzum mindig a te oldaladon állnak. Légy nyitott, fogadd el a segítséget, és lásd meg, hogy hogyan változik meg varázslatos módon az életed!

Emlékezz rá, hogy a legelső lépés mindig a legnehezebb, de a legfontosabb. A segítségkérés bátorságot igényel, de ha megteszed ezt az első lépést, az Univerzum csodálatos dolgokkal ajándékoz meg az életedben.

Legyen áldásos és varázslatos napod!


Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK