Ha elakadtál az életedben, ez a válasz a kérdésedre!

Ha elakadtál az életedben, ez a válasz a kérdésedre!

Kedves Lelki Keresők!

Üdvözöllek benneteket ezen a csodálatos napon, amikor ismét lehetőségünk nyílik megosztani egy mély, az életünket alakító igazságot. Ma arról szeretnék beszélni nektek, mi a teendő, ha úgy érzitek, elakadtatok életetek útvesztőjében. Ez a helyzet mindenkit érint valamikor, és amikor eljön ez az idő, fontos, hogy készen álljunk válaszolni rá.

Az üzenetem középpontjában egy bibliai idézet áll, amely segíthet nekünk meglátni a fényt még a legnagyobb sötétségben is:

„Kérjetek, és megadatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7)

E szavak hívatottak emlékeztetni minket arra, hogy az univerzum mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk, ha megnyitjuk szívünket és aktívan keressük a válaszokat.

Amikor úgy érzed, hogy elakadtál, emlékezz erre: az Univerzum nem hagy cserben. Néha azonban nekünk kell lépéseket tennünk annak érdekében, hogy a változás bekövetkezzen. Ez a lépés lehet egy új hobbiba való belekezdés, egy régi barát felkeresése, vagy egy egyszerű séta a természetben. Mindegy, mi az, a lényeg, hogy cselekszünk.

És most engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy csodás hírt. Látom, hogy az elkövetkezendő időszakban sokan közületek át fognak lépni egy új életszakaszba, amely tele lesz lehetőségekkel és kihívásokkal. Azok, akik bátran válaszolnak a szívük hívására, meglepődve fogják tapasztalni, hogy milyen gyorsan képes változni az életük.

Engedjétek meg, hogy zárjuk ezt az üzenetet egy rövid kéréssel az Univerzum felé:

Kedves Univerzum! Kérünk segíts minket abban, hogy meglássuk az előttünk álló lehetőségeket, és bátran lépjünk feléjük. Tölts el minket bátorsággal és bölcsességgel, hogy felismerjük és kihasználjuk azokat az ajándékokat, amelyeket az életünkbe helyezel!

Ámen.

Arra bátorítalak titeket, hogy használjátok bátran a ma megosztott üzenetet és imát, amikor csak úgy érzitek, elakadtatok. Hiszem, hogy mindenki képes megtalálni az útját, ha nyitott szívvel és elszántsággal fordul az Univerzum felé.

Legyen a napotok áldásokkal teli és tele új reményekkel!

Áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot