Ha elesettnek érzed magad, és elfogyott a reménységed, ezt kell tenned!

Ha elesettnek érzed magad, és elfogyott a reménységed, ezt kell tenned!

Vannak az életünkben olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy minden összeomlott körülöttünk. Elveszettnek érezzük magunkat, és azt gondoljuk, hogy már nincs remény. Engedjétek meg, hogy ma egy jó hírt hozzak nektek: Isten sosem hagy el minket, és mindig van remény!

Gondoljatok csak arra, hogy az élet viharai átmenetiek. Ahogy a Bibliában olvashatjuk: “Sírás lehet az estén, de öröm jön reggel” (Zsoltárok 30:5). Amikor úgy érzed, hogy minden remény elveszett, fordulj Istenhez, és Ő megadja neked az erőt, hogy talpra állj és tovább lépj.

Most hadd mondjak nektek egy jövendőmondást is:

Ha Istenre bízod az életed, Ő megmutatja neked az utat, és át fog vezetni a sötétségből a világosság felé. Isten képes megváltoztatni a sorsod, és az életed jobbra fordul. Csak bízz benne, és hagyj minden gondot Nála!

És most, hogy elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal is! A megosztás erejével elérhetjük, hogy mindenki megtapasztalja az Isten szeretetét és békéjét. Ne feledd, az üzenet megosztásával nemcsak másoknak segítesz, hanem magadnak is, mert Isten megáldja azokat, akik másoknak segítenek.

Ne feledjétek, amikor elesettnek érzitek magatokat, és úgy érzitek, hogy elfogyott a remény, forduljatok Istenhez! Ő mindig mellettünk áll, és segít nekünk legyőzni a nehézségeket. Áldásokat kívánok nektek!

IMA A REMÉNYSÉGÉRT

Drága Mennyei Atyánk,

Hálával fordulunk Hozzád ma, és köszönjük, hogy mindig mellettünk állsz, még a legnehezebb időkben is. Köszönjük, hogy sosem hagysz el minket, és mindig van remény, amíg Te velünk vagy.

Atyánk, ma reményt kérünk Tőled azoknak, akik elveszettnek érzik magukat, akiknek elfogyott a hitük és nem látják az utat maguk előtt. Kérjük, adj nekik erőt, hogy felálljanak, és bízni tudjanak Benned.

Add meg nekünk a bátorságot, hogy szembenézzünk a nehézségekkel, és ne veszítsük el a reményt, még a legnehezebb helyzetekben sem. Kérünk Tőled vezetést és bölcsességet, hogy mindig megtaláljuk a helyes utat.

Áldd meg azokat, akik ezt az üzenetet olvassák, és segítsd őket, hogy megtapasztalhassák Szeretetedet és Békédet. Adj nekik erőt és reményt, hogy túljussanak az élet viharain, és örömöt és békességet leljenek a mindennapi életükben.

Ámen.


Legyen áldott napod!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”