Ha valami nem sikerül, ne csüggedj, kérd az angyalaid segítségét!

Ha valami nem sikerül, ne csüggedj, kérd az angyalaid segítségét!

Szeretett Olvasónk!

Ne Csüggedj, az Angyalaid Veled Vannak!

Drága Fénylény! Hadd szóljak hozzád most az angyalok nyelvén. Tudom, hogy néha az élet kihívásokkal állít szembe, és ilyenkor könnyű elveszíteni a reményt. De hadd emlékeztesselek: soha nem vagy egyedül a küzdelmeidben! A mennyei segítség mindig karnyújtásnyira van tőled.

Amikor úgy érzed, falakba ütközöl, amikor az álmaid porba hullanak, jusson eszedbe: az angyalaid ott állnak melletted, készen arra, hogy átsegítsenek a nehézségeken. Ők a te személyes tanácsadóid, akik bölcsességgel és erővel ruháznak fel.

Ahogy Pál apostol írja: “Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem.” (Fil 4:13) Ez az erő benned is ott van! És amikor úgy érzed, fogytán az erőd, kérd bátran az angyalaid támogatását. Ők Isten szeretetének hírnökei, akik azért vannak, hogy felemeljék a lelkedet.

Látom a lelki szemeim előtt, ahogy új utak nyílnak meg előtted. Ahol most bezárt ajtókat látsz, ott hamarosan zöld jelzést kapsz a továbblépésre. A kihívások, amikkel szembenézel, valójában ugródeszkák egy magasabb szintre. Minden akadály, amit legyőzöl, erősebbé és bölcsebbé tesz!

Szóval ne engedd, hogy a pillanatnyi nehézségek elhomályosítsák a benned rejlő fényt! Te azért születtél, hogy ragyogj, hogy beteljesítsd Isten akaratát. És ebben a küldetésedben soha nem leszel magadra hagyva. Az angyalaid ott lépkednek veled, minden egyes lépésnél.

Most pedig küldjünk egy imát az égiek felé:

Mennyei Atyánk, köszönjük az angyalokat, akiket azért küldtél, hogy velünk legyenek az élet viharaiban. Kérünk, ruházz fel minket kitartással és bátorsággal, hogy szembe tudjunk nézni minden kihívással! Emlékeztess minket, hogy a Te erőd munkálkodik bennünk!

Ámen.

Tehát bármit is hoz a holnap, lépj tovább hittel! Bízz az angyalaid vezetésében, és tudd, hogy minden véget érő fejezet egy új, izgalmas kezdetet rejt. A legjobbak még előtted állnak!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

[quiz-cat id=”18786″]

A tartalom nem másolható!