Hangolódj rá az Univerzumra: Egyszerű mantrák, amik meghozzák mindazt, amire vágysz!

Hangolódj rá az Univerzumra: Egyszerű mantrák, amik meghozzák mindazt, amire vágysz!

Kedves Olvasónk,

Gyakran elfelejtjük, milyen nagy hatalommal bír a szó, pedig az egész Univerzum rezgésből épül fel, a szavaink pedig maguk is rezgések. A mantrák, azaz szent hangzások, lehetőséget adnak nekünk, hogy harmóniába kerüljünk ezzel a rezgéssel, és ezáltal jobban összhangba kerüljünk az Univerzummal. Ma két olyan mantát szeretnék veled megosztani, amik segítenek a vágyaid megvalósításában.

Az első mantra: “Om Mani Padme Hum“. Ez a hat szótagú mantra, ismertebb nevén a Gyöngy a Lótuszban Mantra, a tiszta szívet és a megvilágosodást szimbolizálja. Ez a mantra segít megnyitni a szíved, hogy képes legyél befogadni a szeretetet és a bőséget. Naponta többször ismételd, hangosan, halkan vagy akár csak gondolatban.

Az második mantra: “Om Namah Shivaya“. Ez a mantra a lelki fejlődést és a transzformációt támogatja. Segít lebontani a korlátokat, és hozzásegít, hogy teljes potenciálodat felismerd és kihasználd.

Imádkozz velünk:

Kedves Univerzum, segíts abban, hogy szívem és lelkem teljesen nyitott legyen a szeretetre, bőségre és a transzformációra. Om Mani Padme Hum. Om Namah Shivaya. Hálás vagyok a meglévő áldásokért és azokért, amik még felém jönnek. Ámen.

Fogadd el ezt az áldást:

Áldjon meg az Univerzum szeretettel, bőséggel és a folyamatos növekedéssel. Bízz benne, hogy a mantrák ereje segít neked abban, hogy minden vágyadat megvalósítsd. Ámen.

A szavaknak, hangoknak hatalmuk van. A mantrák a maguk módján hídak az Univerzum felé, lehetővé téve számunkra, hogy a vágyaink szerint alakítsuk a valóságot. Bízz benne, hogy ezek az egyszerű, de erőteljes mantrák segítenek neked meghozni mindazt, amire vágysz.

Szeretettel és áldással,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!