Hittel a csodák felé: ismerd meg Arielah angyalt, a békesség és meglepetések angyalát!

Hittel a csodák felé: ismerd meg Arielah angyalt, a békesség és meglepetések angyalát!

Kedves Olvasóink,

Ma egy különleges üzenetet hoztam nektek a mennyei világokból, egy olyan csodálatos lénytől, akit Arielahnak hívnak. Arielah, aki a béke és a váratlan örömök angyala, azoknak hoz csodás meglepetéseket, akik tiszta szívvel hisznek és bíznak Isten terveiben.

Arielah egyedi tulajdonságai közé tartozik a képessége, hogy megnyugvást hozzon a zavaros időkben, és fényt vigyen a sötétségbe. Ő az, aki segít nekünk meglátni Isten kezének munkáját a mindennapi élet apró csodáiban.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Arielah angyallal, és részesülni az ő csodálatos ajándékaiból, mondd el ezt az imát:

“Drága Arielah, a Békesség és Meglepetések Angyala, kérlek, légy velem ebben az időszakban. Töltsd el a szívemet hittel és bízalommal, és segíts nekem felismerni és elfogadni az élet csodáit. Kérlek, vezess azon az úton, amely Isten szeretetéhez vezet. Ámen.”

És most, szeretnék átadni nektek egy áldást és egy jövendőmondást Arielahtól:

“Arielah áldása kísérjen utadon, töltse meg szívedet békével és derűvel. A közeljövőben életedben váratlan, de boldog fordulatokra számíthatsz. Nyisd meg szívedet és lelkedet a változásoknak, és fogadd el Isten ajándékait. Emlékezz, hogy a hit által minden lehetséges. Ámen.”

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet másoknak is erőt és reményt adhat, kérlek, oszd meg ezt a cikket a közösségi médián, hogy Arielah üzenete elérje és megérintse mások szívét is.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!