Hívd le az univerzum gyógyító erejét, és használd a javadra!

Hívd le az univerzum gyógyító erejét, és használd a javadra!

Kedves Olvasóink,

A mai nap üzenete: “Hívd le az univerzum gyógyító erejét, és használd a javadra!” Szeretnék nektek útmutatást adni arra, hogyan nyithatjátok meg a lelketeket az univerzum gyógyító ereje felé.

Az Univerzum gyógyító ereje és Isten szeretete

“Én, az Úr, vagyok a te gyógyítód.” (2Mózes 15:26). Ebben a bibliai idézetben Isten megígéri, hogy Ő a gyógyítónk. Hasonlóképpen, az univerzum gyógyító ereje, amely Isten teremtő erejéből fakad, mindenki számára elérhető, aki hittel és nyitott szívvel keresi.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy amikor hittel fordultok az univerzum és Isten felé, megnyílnak előttetek a gyógyulás útjai. Hiszem, hogy ma az univerzum gyógyító ereje működni fog az életetekben, elhozva a fizikai, lelki és szellemi megújulást.

Az Univerzum erejének használata

Töltsétek ezt a napot meditációval, imádsággal, és lélekben való elmélyüléssel. Nyissátok meg szíveteket és elméteket az univerzum gyógyító erejének, és engedjétek, hogy ez az erő átjárja a lényeteket. Kérjétek, hogy ez az erő segítsen megszabadulni a fájdalomtól, a félelemtől és minden negatív energiától.

Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy az univerzum gyógyító ereje, Isten szeretetével együtt, képes megújítani és gyógyítani titeket. Áldott és gyógyulást hozó napot kívánok mindannyiótoknak!

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!