Hogyan tűnnek el az akadályok az életedből?

Hogyan tűnnek el az akadályok az életedből?

Szeretett Olvasónk!

Minden ember életében vannak akadályok, leküzdhetetlennek úgy tűnnek. Olyan pillanatok, amikor úgy érezzük, mintha egy falba ütköztünk volna, és nem tudjuk, hogyan juthatnánk tovább. Ma azt szeretném megerősíteni bennetek, hogy az Úr mindig velünk van, és készen áll arra, hogy elsimítsa az utat előttünk.

Képzeljétek el, hogy egy sötét erdőben sétáltok, és egyszer csak egy óriási kőszikla állja utatokat. Nem tudjátok, hogyan kerülhetnétek el vagy juthatnátok át rajta. De hirtelen, ahogy odaléptek hozzá, a kőszikla eltűnik, és egy tiszta, világos út áll előttetek. Így működik az Úr az életünkben is. Amikor úgy érezzük, hogy elakadtunk, Ő ott van, hogy elhárítsa az útunkba kerülő akadályokat, és világosságot hozzon a sötétségbe.

Most, a jövőmondás erejével, azt mondom nektek, hogy a következő héten az Úr félre fogja állítani azokat az akadályokat, amik jelenleg az utatokban állnak. Azt mondom nektek, hogy azok a dolgok, amik most megnehezítik az életeteket, eltűnnek majd, és a helyükre öröm és békesség lép. Hiszem, hogy a jövő hét a változás hetévé válik számotokra, és olyan áldások érkeznek az életetekbe, amelyekről még csak álmodni sem mertetek.

De ne feledjétek, hogy az Úr segítségével valóra vált álmaink nem csak rólunk szólnak. Azok a csodák, amiket megtapasztalunk, azok az áldások, amiket kapunk, azok mind arra szolgálnak, hogy megosszuk őket másokkal. Az Úr által kapott szeretetet és békességet tovább kell adnunk azoknak, akik szintén szükségük van rá.

Arra bíztatlak benneteket, hogy osszátok meg ezt az üzenetet másokkal is. Hagyjátok, hogy a szavak és az áldások, amiket ma kapott, eljussanak azokhoz, akik szintén szükségük van rájuk. Mert amikor megosztjuk az Úr áldásait, akkor azok az áldások megsokszorozódnak, és egyre több ember életében hoznak változást.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!