Így kérd isten segítségét, ha döntened kell egy helyzetben!

Így kérd Isten segítségét, ha döntened kell egy helyzetben!

Kedves Olvasók!

“Amikor Istenre bízzuk az életünk irányítását, Ő olyan utakat nyit meg előttünk, amelyekről nem is álmodhattunk.” “Ha valakinek közületek bölcsesség hiányzik, kérje Istentől, aki bőkezűen ad mindenkinek, és nem tesz szemrehányást.” (Jakab 1:5). Ez a vers arra emlékeztet bennünket, hogy amikor döntés előtt állunk, Istenhez fordulhatunk bölcsességért.

Gondoljunk csak a fiatalemberre, Péterre, aki nehéz döntés előtt állt az életében. Egy új munkalehetőség várt rá egy másik városban, de nem volt biztos benne, hogy ez a helyes lépés számára. Egy vasárnap délután, amikor az imádságban kereste a válaszokat, egy belső hangot hallott: “Légy bátor, és kövesd a szíved.” Péter meghallgatta ezt a hangot, és bízott az Úr vezetésében.

Nem sokkal ezután, Péter rájött, hogy az új munka nem csak jobb lehetőségeket kínált számára, hanem új barátságokhoz és spirituális növekedéshez is vezetett. Péter megtapasztalta, hogy amikor Istenhez fordulunk bölcsességért, Ő mindig megmutatja a helyes utat.

Amikor a következő alkalommal nehéz döntés előtt álltok, és Istenhez fordultok segítségért, Ő nemcsak válaszolni fog imáitokra, hanem olyan lehetőségeket is megnyit előttetek, amelyek áldásokat hoznak az életetekbe. Ne felejtsétek el, hogy az imádság erőteljes eszköz, amikor döntéseket kell hoznunk.

Most pedig arra bíztatlak benneteket, hogy osszátok meg ezt az üzenetet. Osszátok meg, hogy mások is megtapasztalhassák Isten bölcsességét és útmutatását a döntéseikben. Amikor megosztjuk a hitünket és a tapasztalatainkat, nemcsak saját életünket gazdagítjuk, hanem másokét is.

Legyen áldott és bölcsességgel teli minden napotok, amikor Istenhez fordultok útmutatásért.

Ámen.

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/