Így kérj az Univerzumtól, hogy a kívánságod biztosan teljesüljön!

Így kérj az Univerzumtól, hogy a kívánságod biztosan teljesüljön!

Szívből szóló üdvözletem!

Egy olyan helyre érkeztél, ahol a lelked összhangba kerülhet az Univerzummal, és ahol megnyílhat a titkos kapu a legmélyebb kívánságaid megvalósulása felé.

Az Univerzumhoz való imádkozás, kérés nem egyszerűen szavakból áll. Sokkal inkább a szándékokról és az érzelmekről van szó. Az Univerzum nem a szavainkat, hanem a szívünk húrjait pengető érzéseinket érti meg.

Ha szeretnéd, hogy kérésed biztosan teljesüljön, először is tisztáznod kell magadban, mit is szeretnél igazán. Mélyedj el a gondolataidban, hallgass a szívedre, az intuícióidra. A világos, őszinte kívánságoknak sokkal nagyobb az ereje.

Amikor megfogalmazod kérésedet, gondolj arra, hogy minden, ami életedbe jön, a te javadat szolgálja. Kérj bölcsességet ahhoz, hogy értékelni tudd az ajándékokat, még a nehézségeket is. Az Univerzum ugyanis gyakran úgy segít, hogy tanít is közben.

És most áldásom száll hozzád, mert tudom, hogy szívedben őszinte kívánságok lakoznak:

“Az Univerzum szeretetével, fényével és bölcsességével áldalak meg. Kívánom, hogy szíved legmélyebb vágyai teljesüljenek, és hogy megtapasztald az élet csodáit. Az Univerzum ereje és bölcsessége legyen veled mindig.”

Ha megosztod ezt az üzenetet, erősíted az áldás és a szeretet erejét. Az Univerzum minden lényéhez eljut, így az áldás szétszóródik, mint a fény a sötétségben, világítva mindannyiunk útján.

Tehát ne feledd, az Univerzum bölcs és szerető, és mindig ott van, hogy támogasson és tanítson. Bízz magadban, bízz az Univerzumban, és hagyd, hogy a szeretet útmutatásával vezessenek a legmélyebb kívánságaid felé. Mert az Univerzum mindig hallja a szíved hívását.

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasónk, örömünkre szolgál, hogy ezen az utazáson velünk tartasz, ahol az angyalok szeretetteljes üzenetét és áldását közvetítjük feléd. A Világegyetem folyamatosan beszél hozzánk, és mindig vannak üzenetek, amiket az angyalok küldenek felénk.

Az angyali üzenetek és áldások nemcsak nekünk szólnak, hanem mindazoknak is, akik körülöttünk vannak. Egyetlen megosztás is nagyon erős lehet, mert az lehetővé teszi, hogy az angyali áldások és üzenetek másokhoz is eljussanak.

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy az ő üzeneteik és áldásaik megosztása nemcsak másoknak segít, hanem neked is. Ahogyan te adsz, úgy is kapsz. Ez a törvény a Világegyetemben, és ez az, amit a karma is jelent. A megosztás az adakozás egy formája, amelyben az angyalokkal együttműködve segítünk másoknak, és ezzel saját magunkat is gazdagítjuk.

Ha úgy érzed, hogy az angyalok üzenete és áldása segített neked, vagy megérintett valahogy, kérlek, gondolj az üzeneteink megosztására. Nem kötelező, de ha úgy döntesz, hogy megosztod, akkor egy karmikus jócselekedetet végzel el.

Ez nemcsak segít másoknak, hanem segít az angyaloknak is, hogy eljussanak azokhoz, akiknek szükségük van az ő üzenetükre és áldásukra. A megosztás hatalmas erővel bír, mert az erősíti az angyalok üzeneteinek és áldásainak erejét.

Köszönöm, hogy itt vagy velem, és hogy megosztod az angyalok üzeneteit és áldásait. Higgy abban, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Bízz az angyalokban, és fogadd el az ő áldásukat.

Angyali szeretettel,
[Pozitív Gondolatok Facebook Oldal]


Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!