Így kérj az Univerzumtól, hogy a kívánságod biztosan valóra váljon!

Így kérj az Univerzumtól, hogy a kívánságod biztosan valóra váljon!

Kedves Olvasónk!

Készen állsz arra, hogy valóra váltsd a legmerészebb álmaidat, és megnyisd az életed a korlátlan lehetőségek előtt? Akkor ez az üzenet éppen neked szól! Elárulok egy ősi titkot, amely segít neked úgy kérni az Univerzumtól, hogy a kívánságod biztosan teljesüljön.

Az Univerzum egy hatalmas és szerető erő, amely folyamatosan figyel téged, és arra vár, hogy jelezd, mire van szükséged. Azonban ahhoz, hogy meghallja a kérésedet, és válaszoljon rá, tudnod kell a megfelelő módon kommunikálni vele.

Íme néhány kulcsfontosságú lépés, amelyekkel ráhangolódhatsz az Univerzum végtelen bölcsességére, és magadhoz vonzhatod a csodákat:

  1. Tisztázd a szándékodat: Fogalmazd meg pontosan és egyértelműen, hogy mit szeretnél elérni. Minél konkrétabb és részletesebb vagy, annál könnyebben tud az Univerzum a segítségedre sietni.

  2. Érezz pozitív érzelmeket: Töltsd meg a kívánságodat pozitív energiával és érzelmekkel, mint a szeretet, az öröm, a hála és a lelkesedés. Az Univerzum az érzelmeid rezgésére válaszol, ezért fontos, hogy magas rezgésszinten maradj.

  3. Vizualizálj: Képzeld el élénken, hogy már megkaptad, amire vágysz. Lásd magad, amint örömmel éled meg az új valóságodat, és engedd, hogy ez az érzés átjárja az egész lényedet.

  4. Higgy és bízz: Legyen szilárd a hited abban, hogy az Univerzum foglalkozik a kéréseddel, és a legtökéletesebb módon teljesíti azt, a legmagasabb jódat szolgálva. Bízz az isteni időzítésben, és engedd el a kételyeket.

  5. Cselekedj: Figyelj a belső megérzéseidre és az Univerzumtól érkező jelekre, és tegyél inspired lépéseket a célod felé. Az Univerzum útmutatást és lehetőségeket küld, de neked is szerepet kell vállalnod az álmaid megvalósításában.

  6. Légy hálás: Fejezd ki háládat előre mindazért, amit kértél, és amit már megkaptál. A hála egy rendkívül erőteljes rezgés, amely még több áldást vonz az életedbe.

Most pedig ismételd meg a következő hatékony imát, amely mágnesként vonzza a teljesülést:

“Drága Univerzum!

Alázattal és bizalommal fordulok hozzád, és kérem a támogatásodat a vágyaim megvalósításához. Tudom, hogy rám figyelsz, és végtelenül szeretsz. Kérlek, segíts, hogy harmonikus összhangba kerülhessek a bőség és a lehetőségek végtelen áramlásával. Mutasd meg a következő lépéseket, és vezess rá a beteljesüléshez vezető útra. Hálásan köszönöm a kegyelmedet.

Ámen.”

Drága Olvasó! Képzeld el, milyen csodálatos érzés lesz, amikor a kívánságod valóra válik, és megtapasztalod a teremtés erejét! Bízz az Univerzumban, és higgy a saját teremtői képességeidben. Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is ráébredhessenek a bennük rejlő hatalomra!

Végtelen szeretettel,

az Angyalok csapata

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!