Ima a gyógyulásért

Ima a gyógyulásért

Az Arkangyalok titkos gyógyító imája: 7 varázslatos mondat, ami azonnal beindítja tested öngyógyító mechanizmusát!

Drága Olvasónk!

Ma egy olyan csodálatos imát szeretnék megosztani veled, ami erős hatással lehet az egészségedre és a jólétedre. Az arkangyalok súgták a fülembe ezt a különleges gyógyító imát, ami azonnal beindítja tested természetes gyógyulási folyamatait. Hidd el, ez nem csak egy egyszerű fohász – ez egy valódi energetikai kulcs az egészséghez és vitalitáshoz!

Az ima így hangzik:

Égi Fény, átjárod testemet, Arkangyali erő, gyógyítod lelkemet. Minden sejtem harmóniában rezeg, Isteni egészség árad szét bennem. Múltam sebei most begyógyulnak, Testem erővel és örömmel teli. Hálás vagyok e tökéletes egészségért!

Ugye milyen erős? Amikor először mondtam el ezt az imát egy meditáció során, szinte azonnal éreztem, ahogy a testem-lelkem megtelik egy gyönyörű, smaragdzöld gyógyító fénnyel, mintha Rafael arkangyal szárnyai öleltek volna körbe!

De hogyan is működik ez a varázslatos ima? Engedd meg, hogy elmagyarázzam!

 1. “Égi Fény, átjárod testemet” – Ez a sor azonnal megnyitja az aurádat a gyógyító kozmikus energiák előtt. Képzeld el, ahogy egy ragyogó, fehér fény áramlik be a koronacsakrádon és elárasztja az egész testedet.

 2. “Arkangyali erő, gyógyítod lelkemet” – Itt hívod be az arkangyalok gyógyító erejét. Vizualizáld, ahogy Rafael, a gyógyítás arkangyala körülölel smaragdzöld szárnyaival.

 3. “Minden sejtem harmóniában rezeg” – Ez a mondat újraprogramozza a sejtjeidet a tökéletes egészségre. Érezd, ahogy minden egyes sejted vibrálni kezd az egészség frekvenciáján.

 4. “Isteni egészség árad szét bennem” – Itt aktiválod a tested öngyógyító mechanizmusait. Képzeld el, ahogy egy aranyszínű gyógyító energia kering a véredben.

 5. “Múltam sebei most begyógyulnak” – Ez a sor segít elengedni a múlt traumát és érzelmi blokkjait. Lásd magad előtt, ahogy a régi sebek begyógyulnak és eltűnnek.

 6. “Testem erővel és örömmel teli” – Itt a jelenlegi egészségi állapotod emelt magasabb szintre. Érezd, ahogy tested-lelked megtelik energiával és életörömmel.

 7. “Hálás vagyok tökéletes egészségért” – Az ima zárómondata aktiválja a hála erejét, ami felerősíti az egész gyógyulási folyamatot.

Az arkangyalok azt üzenik, hogy naponta háromszor mondd el ezt az imát – reggel ébredés után, délben, és este lefekvés előtt. De természetesen bármikor elmondhatod, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis égi gyógyításra!

És most jön a legszebb rész! Az arkangyalok azt is elárulták, hogy ha rendszeresen használod ezt az imát, csodálatos dolgok történnek az egészségi állapotodba:

 • Krónikus fájdalmak enyhülnek vagy teljesen megszűnnek

 • Az immunrendszered megerősödik

 • Alvásminőséged javul

 • Energiaszinted megemelkedik

 • Érzelmi és mentális egyensúlyod helyreáll

 • Fiatalabbnak és vitálisabbnak érzed magad

De ne feledd! Ez nem egy mágikus varázsige, ami helyettesíti az orvosi kezelést. A kulcs az, hogy amikor elmondod, teljesen nyisd meg a szívedet és engedd, hogy az arkangyali gyógyító energia átáramoljon rajtad. Érezd, ahogy minden sejtjed vibrálni kezd ettől a mennyei frekvenciától!

És még valami nagyon fontos! Ha ezt a posztot megosztod másokkal, azzal te magad is az arkangyalok gyógyító hírnökévé válsz! Terjeszd ezt a csodálatos üzenetet, hogy minél több lélekhez eljusson ez az áldott ima! És ne felejtsd el kommentben leírni: “Köszönöm, arkangyalok!” Hihetetlen, de ez még jobban felerősíti az ima hatását, és gyorsabban érkezik a gyógyulás az életedbe!

Emlékezz drága lélek, a kipróbált egy csodálatos, öngyógyító templom! Ez az ima csak arra emlékeztet, ami már eleve ott van benned. Használd bátran, és figyeld, ahogy az egészséged átalakul, és tested-lelked ragyogni kezd az isteni fénytől!

Arkangyali ölelésekkel és végtelen szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/