Ima a Lelki Béke Tündéreihez

Ima a Lelki Béke Tündéreihez

Ó, Lelki Béke Tündérei, akik a mennyei magasságokból sugározzák az egyensúly és a nyugalom rezgéseit, most hozzátok fordulok.

Megnyitom lelkem ajtaját, hogy befogadjam bölcsességeteket és gyógyító energiáitokat. Megtisztítom a gondolataimat és érzéseimet, hogy készen álljak az áldásra.

Nyugtassátok meg lelkem, és űzzétek el minden félelmem, szorongásom és aggodalmam. Töltsétek meg szívemet az univerzális szeretet és békesség fényével.

Segítsetek abban, hogy mélyen megértsük az élet egyszerű igazságait, és tanuljunk azokból, hogy egyre közelebb kerüljünk az önmagunk és mások felé irányuló végtelen szeretethez.

Árasszátok rám az érzelmi egyensúly és lelki nyugalom ajándékait, hogy erővel és bátorsággal találkozhassak minden kihívással és lehetőséggel, amelyek életemben adódnak.

Küldjétek el nekem azokat a jeleket és üzeneteket, amelyek segítenek helyreállítani a lelki egyensúlyom, és vezessetek engem olyan helyekre és emberek közé, akik szintén a béke és harmónia energiáit közvetítik.

Köszönöm, Lelki Béke Tündérei, hogy meghallgattatok és megsegítettetek. Tudom, hogy műveitek nem láthatóak, de a szívem mélyén érzem jelenléteteket és áldásaitokat.

Ámen.

–>OLVASS TOVÁBB, ITT TALÁLSZ EGY RÉG ÓTA  VÁRT ÜZENETET, AMELY A LEGJOBBKOR TALÁL RÁD, MOST!<–


Kérjük, ha ezt az imát hasznosnak találtad, írd le a “köszönöm” szót kommentben, hogy mások is hamarabb elérhessék a lelki béke tündéreinek áldásait.

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!