Ima a Nyugodt és Békés Alvásért

Ima a Nyugodt és Békés Alvásért

Drága Mennyei Atya és Szeretett Angyalaim,

Hálásan köszönöm ezt a napot, amelyet nekem adtatok. Köszönök minden pillanatot, a nevetést, és a tanulságokat, melyeket ma tanultam. Ahogy a nap leáldozott, és az éjszaka beköszöntött, kérem a segítségeteket, hogy biztosítsatok számomra nyugodt és békés alvást.

Kérlek, töltsétek be a szobámat a ti fényetekkel és szeretetetekkel, hogy a sötétség és az aggódás elhagyja az elmémet és a szívemet. Segítsetek nekem elengedni a napi terheket, és engedjetek pihenni a védelmetekben és gondoskodásotokban.

Drága Angyalaim, kérlek, őrködjetek felettem az éjszaka folyamán, és vigyázzatok rám, amíg pihenek. Adjatok nekem nyugodt álmokat, amelyek felüdítenek és megújítanak, és készítsétek fel a lelkemet az új napra.

Töltsétek be a szívemet békével és nyugalommal, hogy mélyen aludjak, majd frissen és kipihentnek ébredjek fel reggel. Kérlek, adjatok nekem erőt és energiát az új nap kihívásaihoz.

Köszönöm, hogy mindig velem vagytok, és gondoskodtok rólam. Áldott és hálás vagyok az élet ajándékáért, a ti szeretetetekért és segítségetekért.

Ámen.

Áldásokkal és Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Ez a cikk remélhetőleg inspirációt nyújt az olvasóinknak, hogy változtassanak a pénzzel kapcsolatos hozzáállásukon, és segítenek abban, hogy befogadják az anyagi bőséget az életükbe. Az ima gyakorlati útmutatást ad ahhoz, hogyan kérjenek segítséget az Univerzumtól és az angyaloktól a pénzügyi jólét elérése érdekében.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK