Ima az anyagi biztonság angyalaihoz: Tiszta szívvel fogadd el, és tapasztald meg a csodát!

Ima az anyagi biztonság angyalaihoz: Tiszta szívvel fogadd el, és tapasztald meg a csodát!

Segíts jobbá válni, a poszt végén, kérlek értekeld, mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel üdvözöllek, kedves olvasónk!

Ma egy olyan témával foglalkozunk, amely mindenki életében fontos szerepet játszik: az anyagi biztonsággal. Sokan közülünk talán már tapasztalták az anyagi nehézségeket, az aggódást és a szorongást, amikor a pénzügyi helyzetünk instabillá válik. De ne csüggedj! Ma megosztok veled egy ima gyakorlatot, amely az anyagi biztonságért szóló imában rejlik.

“Az angyalok mindig itt vannak, hogy segítsenek, de szükségünk van arra, hogy felismerjük és megkérjük őket.” Tehát hozzuk ki a legtöbbet ebből a kapcsolatból és kérjük az angyalok segítségét anyagi biztonságunkhoz!

Az első lépés, hogy találj egy csendes és nyugodt helyet, ahol zavartalanul imádkozhatsz. Lélegezz mélyeket, és engedd el a mindennapi gondjaidat. Most, hogy elkészültél, hadd vezesselek az ima gyakorlatához.

  1. Kezdd el az imát a következő szavakkal:

“Drága Angyalok, akik az anyagi biztonságot őrzitek és védelmezitek, most hozzátok fordulok tiszta szívvel és nyitott lélekkel. Köszönöm, hogy mindig velem vagytok és segítetek az anyagi ügyeimben. Most kérlek, jelenjetek meg előttem, és vezessetek az anyagi biztonság útján.”

  1. Képzeld el, hogy körbevesznek az angyalok egy ragyogó fénykörben. Lásd magadat teljesen körülvéve ezzel a ragyogással, amely isteni védelmet és bőséget jelképez.

  2. Ezt követően köszönd meg az angyaloknak minden anyagi jót, amit eddig tapasztaltál az életedben. Legyenek az kisebb vagy nagyobb dolgok, minden áldásra gondolj vissza és hálával töltsd el a szívedet.

  3. Most pedig mondj egy imát, amelyben elmondod az angyaloknak, hogy mire van szükséged anyagi biztonságoddal kapcsolatban. Tudd, hogy az angyalok mindig ott vannak, hogy hallgassanak és segítsenek. Nyisd meg a szívedet és oszd meg velük vágyaidat, álmait és terveidet.

  4. Végezd az imát a következő szavakkal:

“Drága Angyalok, hálásan köszönöm jelenléteteket és szereteteteket. Köszönöm, hogy segítetek anyagi biztonságomat megteremteni és fenntartani. Bízom bennetek és a Teremtő gondoskodásában. Kérem, vezessetek az anyagi jólét és bőség útján, hogy megélhessem az életet a Felsőbb Erő szeretetében és gondoskodásában. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!”

Ezzel be is fejeztük az imát. Maradj még néhány pillanatig csendben, és engedd, hogy az angyalok áldása és szeretete átjárja az egész lényedet. Bizonyíthatom, hogy tiszta szívvel fogadva, az ima ereje csodákat tehet az életedben.

Hadd emlékeztesselek rá, hogy mindig hálásnak kell lennünk az áldásokért, amelyeket már tapasztaltunk az anyagi biztonság terén. A hálával való kitartó gyakorlás segít mágnesként vonzani az újabb bőséget az életünkbe.

Kedves olvasó, ne feledd, hogy a tiszta szív és a hittel végzett ima valódi erejével felvértezve képesek vagyunk csodákat megteremteni az életünkben. Bízz az angyalokban és a Felsőbb Erő gondoskodásában, és érezd, hogy az anyagi biztonság az életed részévé válik.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a cikket. Imádkozom, hogy az angyalok szeretetében és gondoskodásában részesüljél, és megtapasztald az anyagi biztonság áramlását az életedben.

Legyél boldog és áldott!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!