Íme egy angyaltoll, ami a lábad elé hullott! Most kívánj, és valóra válik!

Íme egy angyaltoll, ami a lábad elé hullott! Most kívánj, és valóra válik!

Szeretett Olvasóim!

Az angyalok mindenhol jelen vannak, és mindenkor szeretettel vesznek körül bennünket. Néha azonban kézzelfogható jeleket küldenek nekünk, hogy emlékeztessenek a jelenlétükre és arra, hogy mindig mellettünk állnak. Az egyik ilyen jel lehet egy angyaltoll, ami a lábad elé hullott.

Az angyaltollak az angyaloktól érkező ajándékok, és erős fizikai jelek arra, hogy az mindig velünk vannak. Egy tiszta, fehér angyaltoll megtalálása különösen erős jel, és megerősíti, hogy az angyalok szeretnek és támogatnak bennünket.

Ha találtál egy angyaltollat a lábad előtt, akkor az egy nagyon különleges pillanat. Ez az angyalok üzenete, hogy itt az idő! Kívánd azt, amit a legjobban szeretnél! Az angyaltollak rendkívüli energiával rendelkeznek, és képesek segíteni neked, hogy manifesztáld az álmaidat.

“Drága Angyalok, hálás vagyok nektek, hogy mindig mellettem vagytok, és hogy elküldtétek ezt a csodálatos angyaltollat, mint jelet. Most, teljes hittel és bizalommal, kívánom, hogy [mondd ki a kívánságodat]. Tudom, hogy az angyalok, és az Univerzum is támogatja a kérésemet. Hálás vagyok mindazért, ami van, és mindazért, amit még kapni fogok a jövőben! Ámen.”

Kedves Olvasó, az angyalok mindig készen állnak arra, hogy segítsenek neked. Amikor egy angyaltollat találsz, ez egy különleges lehetőség arra, hogy azt kívánd, amit a legjobban szeretnél, és hogy elkezdd megvalósítani az álmaidat. Legyél hálás az angyaloknak és az Univerzumnak mindenért, amit eddig kaptál, és légy biztos benne, hogy az álmaid valóra válnak.

Áldásokkal és Szeretettel,

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK