Iratkozz fel a Világegyetem legnagyobb előfizetésére: Az Angyalok Üzeneteire – Ismerd meg a Létezés Legcsodálatosabb Kommunikációját!

Iratkozz fel a Világegyetem legnagyobb előfizetésére: Az Angyalok Üzeneteire – Ismerd meg a Létezés Legcsodálatosabb Kommunikációját!

Üdvözöllek, fénylő lények!

Ma egy olyan témában szeretnék beszélgetni veletek, amely mindannyiunk számára rendkívül izgalmas. Meg kell osztanom veletek a legszebb spirituális utazás egyik legmeghatározóbb állomását: az angyalokkal való kommunikációt.

Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel valódi ajándék. Sokan közülünk már megtapasztalták a megnyugvást, a belső békét, amit ez a szakrális összeköttetés hozhat. De vajon hogyan is érhetjük el ezt a spirituális dimenziót, ahol a mennyei lények suttogása érthetővé válik? Készen állsz arra, hogy megtanuld?

Elsőként, nagyon fontos megerősítenünk a szándékunkat. Az angyalokkal való kapcsolatfelvétel nem automatikus folyamat, szükséges hozzá a tiszta szándék és a nyitott szív. Mondjuk ki hangosan, vagy gondoljuk el határozottan: “Készen állok arra, hogy kapcsolatba lépjek az angyalokkal. Készen állok arra, hogy befogadjam üzeneteiket.”

A következő lépés a meditáció. A meditációval csendesíthetjük le az elménket, és ezzel teret adhatunk az angyali üzenetek befogadásának. A mély, nyugodt légzés segít megnyitni a szívünket, és elősegíti a szellemi kapcsolat létrejöttét.

Amikor meditálsz, próbáld meg vizualizálni az angyalokat. Lehet, hogy az angyalokat fényként képzeled el, vagy konkrét alakot öltenek a képzeletedben. Bármelyik is igaz rád, emlékezz, hogy nincs helyes vagy helytelen módja ennek. Az a lényeg, hogy legyél nyitott és fogadd el, amit látsz vagy érzel.

Mielőtt befejezném ezt a bejegyzést, szeretnék megosztani veletek egy utolsó gondolatot. Az angyalokkal való kommunikáció nem mindig egyszerű. Lehet, hogy nem fogod azonnal megérteni az üzeneteiket, de ne aggódj. Az angyalok türelmesek és szeretetteljesek. Ha nem érted az üzenetüket, kérj segítséget. Kérj további jeleket, amelyek segítenek megérteni, mit próbálnak mondani.

A fény és a szeretet mindig körülvesz titeket. Bízzatok magatokban és bízzatok az angyalokban. És ne feledjétek: mindig, mindig, mindig szeretettel forduljatok magatok felé. Remélem, hogy találkozunk a fény útján!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

 

A tartalom nem másolható!