Isten a tenyerén hordoz, angyali védelem alatt állsz!

Isten a tenyerén hordoz, angyali védelem alatt állsz!

Csodálatos Lélek!

Hadd osszam meg veled az angyalok üzenetét a mai estén. Tudom, hogy néha az élet viharai közepette úgy érezheted, mintha csak sodródnál az árral. De hadd emlékeztesselek: Isten a tenyerén hordoz Téged! Az Ő szeretete olyan, mint egy erős, biztonságot adó ölelés.

Érzed a közelségét? Isten jelenléte úgy vesz körül, akár egy meleg, aranyló fény. Ez a fény az angyalok ragyogása, akik védelmezőn állnak melletted. Ők a te személyes testőreid, akik elkísérnek az élet ösvényein.

Ahogy a Biblia írja: “Íme, én angyalt küldök előtted, hogy megőrizzen az úton, és bevigyen arra a helyre, amelyet kijelöltem.” (2Móz 23:20) Ez az ígéret most is érvényes rád! Az angyalok előtted járnak, egyengetik az utadat, ami Isten tervének beteljesedése felé vezet.

Látom lelki szemeimmel, ahogy csodák kibontakoznak az életedben. Ott, ahol korábban akadályokat láttál, most angyali kezek építenek hidat. Ahol félelem volt, ott most a szeretet fénye ragyog. Égi védelmezőid elűzik az árnyakat és utat mutatnak a fénybe.

Merj hát nagyot álmodni! Engedd szabadjára a benned rejlő isteni potenciált. Az univerzum minden ereje azon munkálkodik most, hogy támogassa a küldetésedet. Ahogy előrelépsz a hitedben, egyre több áldás áramlik feléd, egyre több ajtó nyílik ki!

Mondjunk el egy együtt gyógyító imát:

Szerető Istenünk, hálát adunk, amiért a tenyereden hordozol minket. Köszönjük az angyalokat, akiket mellénk állítottál védelmül és vezetésül. Segíts, hogy mindig emlékezzünk: soha nem vagyunk egyedül! A Te fényedben járunk, a Te szeretetedben élünk!

Ámen.

Most pedig pihenj meg Isten tenyerén, burkolózz be az angyalok ölelésébe, és tudd, hogy minden rendben van. Te egy csoda vagy, aki azért jött, hogy csodákat vigyen véghez. Szép álmokat!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!