Isten akkor avatkozik be, amikor a legkevésbé számítasz rá

Isten akkor avatkozik be, amikor a legkevésbé számítasz rá!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel köszöntelek, Kedves Olvasó!

Gondolkoztál már valaha azon, hogy milyen csodálatos módon képes az Isten beavatkozni az életedbe, amikor a legkevésbé számítasz rá?

“Minden hatalom az enyém a mennyben és a földön.” – mondta Jézus (Máté 28:18). Az Ő hatalma nem csupán a láthatatlan, spirituális dolgokra terjed ki, hanem a mindennapi életünk apró részleteire is. Ő képes olyan változásokat hozni az életünkbe, amikről soha nem álmodtunk volna.

Néha úgy érezheted, hogy a sorsod a saját kezedben van. Úgy érezheted, hogy te vagy a kormányos, és te irányítasz mindent. De emlékezz arra, hogy az Úr az, aki képes arra, hogy minden egyes dolgot a javadra fordítson, még a legnehezebb helyzetekben is.

Isten néha a legváratlanabb módon avatkozik be az életünkbe. Amikor úgy érzed, hogy minden ellened dolgozik, amikor úgy érzed, hogy nincs több erőd a küzdelemhez, amikor úgy érzed, hogy elvesztetted a reményt – Isten ott van, hogy segítsen és támogasson.

A Bibliában olvashatunk arról, hogy hogyan avatkozik be Isten az emberek életébe a legváratlanabb pillanatokban. Például József esetében, aki testvérei által el lett adva rabszolgának, később börtönbe került, de végül Egyiptom második legfontosabb embere lett. Isten ott volt József életében, még akkor is, amikor ő ezt nem láthatta.

Az Úr így működik a mi életünkben is. Nem számít, hogy milyen kihívásokkal nézel szembe, Isten ott van veled, és dolgozik a hátterében a javadra.

Gyakorlati tanácsok:

  1. Ne feledd, hogy Isten mindig veled van: Isten nem hagyja el a gyerekeit. Bármikor imádkozhatsz Hozzá, és Ő mindig meghallja a hívásodat.

  2. Legyél türelmes: Az Isten időzítése mindig tökéletes. Lehet, hogy nem kapod meg azonnal a választ, de biztos lehetsz benne, hogy Ő hallja imáidat és dolgozik a megoldáson.

  3. Legyél nyitott az Isten által adott útmutatásra: Isten gyakran a legváratlanabb módon nyújt segítséget. Lehet, hogy másokon keresztül, vagy eseményeken keresztül, amelyeket nem vártál volna.

Végül imádkozzunk együtt:

“Mennyei Atyám, köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, még a legnehezebb időkben is. Kérlek, segíts nekem abban, hogy türelmes legyek és bízzak az időzítésedben. Segíts nekem abban, hogy nyitott legyek a Te útmutatásodra és elismerjem a segítséget, amit küldesz. Jézus nevében imádkozom, Ámen.”

Legyél bátor és bízz az Úrban, mert Ő mindig veled van. Bízz benne, hogy amikor a legkevésbé számítasz rá, Isten csodálatos módon beavatkozik az életedbe.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK