Isten angyalai, mint a védőpajzsok állnak melletted, megóvnak minden bajtól!

Isten angyalai, mint a védőpajzsok állnak melletted, megóvnak minden bajtól!

Kedves Olvasóink!

Ma egy olyan üzenettel fordulok hozzátok, amely mély megnyugvást és biztonságot hordoz számunkra mindannyiunk számára azokban a pillanatokban, amikor az élet viharai körülöttünk tombolnak. Az üzenet, amelyet ma megosztok veletek, Isten angyalairól szól, akik mint védőpajzsok állnak mellettünk, megóvnak minden bajtól, és fényt hoznak a legmélyebb sötétségbe.

“Nem vagyunk egyedül a küzdelmeinkben. Amikor úgy érezzük, hogy minden ellenünk van, emlékezzünk arra, hogy Isten angyalai mindig velünk vannak, mint láthatatlan védőerők, amelyek megóvnak és vezetnek minket!”

Ezt az igazságot a Biblia is megerősíti számunkra, a Zsoltárok könyvében található egyik legkedvesebb ígéretben:

“Ő angyalainak parancsolt felőled, hogy őrizzenek meg téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11)

Ez a vers nem csupán a védelem ígérete, hanem egy megerősítése annak, hogy Isten gondoskodik rólunk, és angyalai mindig készen állnak arra, hogy megóvják lépteinket.

A hír szerint a közelgő időszakban egyre többen fogják érezni Isten angyalainak jelenlétét és védelmét életükben. Ezek az angyali találkozások nem mindig nyilvánvalóak; néha egy halk suttogásként, egy váratlan segítő kézként, vagy egy megmagyarázhatatlan béként érzünk majd, amikor leginkább szükségünk van rá. Az üzenet világos: nyissátok meg szíveteket és elméteket, hogy befogadjátok és felismerjétek ezt a védelmet és szeretetet, amely mindig körülvesz titeket.

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy gondoskodásod és szereteted által angyalokat küldesz, hogy védjenek és vezessenek minket. Kérünk, segíts nekünk, hogy nyitott szívvel és elmevel fogadjuk ezt a védelmet és vezetést. Adj nekünk bátorságot és erőt, hogy szembenézzünk az élet kihívásaival, tudva, hogy angyalaid, mint védőpajzsok állnak mellettünk. Tölts el minket békével és bizalommal minden napunk során!

Ámen.

Kedves Olvasóink, lépjetek ki a világba azzal a tudattal, hogy Isten angyalai, mint védőpajzsok, állnak mellettetek. Bízzatok abban, hogy bármilyen kihívásokkal is szembesültök, sosem vagytok egyedül, és hogy az angyali védelem és szeretet mindig veletek van!

Szeretettel és védelmező fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!