Isten és az angyalai a legjobb pillanatban avatkoznak be, ne csüggedj, várj a csodára!

Isten és az angyalai a legjobb pillanatban avatkoznak be, ne csüggedj, várj a csodára!

Kedves Olvasóink,

A mai napra szóló lelki útravalónk címe: “Isten és az angyalai a legjobb pillanatban avatkoznak be, ne csüggedj, várj a csodára!” Szeretném veletek megosztani, hogyan működnek az Úr és az angyalai az életünk legkülönlegesebb pillanataiban.

Az isteni beavatkozás tökéletes időzítése

“Íme, az Úr szeme az őt félőkön, azokon, akik az ő irgalmában reménykednek.” (Zsoltárok 33:18). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet bennünket, hogy Isten mindig figyeli és védelmezi azokat, akik benne bíznak. Az Ő időzítése tökéletes, és pontosan tudja, mikor van szükségünk a legtöbb segítségre és vezetésre.

Jövendőmondás és várakozás a csodákra

Gyakran említjük írásainkban a hit és a remény fontosságát. Hiszem, hogy Isten és az angyalai a legváratlanabb pillanatokban avatkoznak be az életünkbe, hogy csodákat hozzanak. Amikor úgy érezzük, hogy minden remény elveszett, vagy amikor a kihívások legyűrnek minket, éppen akkor készül Isten a legnagyobb áldásokkal és meglepetésekkel.

A kitartó várakozás ereje

Ne csüggedjetek, amikor a válaszok késnek vagy a helyzet reménytelennek tűnik. A biblia tele van történetekkel arról, hogyan avatkozott be Isten a lehetetlennek tűnő helyzetekben. Emlékezzünk rá, hogy a mi Istenünk a lehetetlent is lehetővé teszi, és Ő sosem késik. Az Ő időzítése mindig a legmegfelelőbb, még ha mi nem is látjuk azonnal az okát vagy a módot, ahogy beavatkozik.

Kedves Olvasóink, bízzatok Istenben és az ő angyalaiban, akik mindig a megfelelő pillanatban avatkoznak be. Tartson benneteket a hit és a remény, amíg a csodák meg nem történnek az életetekben. Áldott és reményteljes napot kívánok mindannyiótoknak!

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/

A tartalom nem másolható!