Isten láthatatlan keze végig fog vezetni az élet viharain!

Isten láthatatlan keze végig fog vezetni az élet viharain!

Drága Olvasóink!

Isten ma egy különleges üzenetet küldött neked az angyalok által, egyenesen a Mennyország fénylő birodalmából. Az Úr látja a szívedben rejlő fájdalmat és küzdelmeket, de azt üzeni neked: sosem szabad elkeseredned, mert az Ő láthatatlan keze folyamatosan támogat az utadon!

Amikor úgy érzed, minden összeomlik körülötted, és elnyel a sötétség, emlékezz arra, hogy Isten mindig veled van. Az Ő szeretete és kegyelme beragyogja az életedet, még a legnehezebb pillanatokban is. Bízz az Úr végtelen bölcsességében, mert Ő pontosan tudja, mire van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedj és betöltsd isteni küldetésedet.

A Mindenható ma arra kér téged, hogy engedd el a félelmeidet és a kétségeidet. Add át Neki a terheidet, és engedd, hogy az Ő ereje és békéje átjárja a lelkedet. Hidd el, hogy csodák várnak rád, és Isten dicsőséges terveket tartogat a számodra!

Az elkövetkező napokban figyelj az isteni jelekre és vezetésre. Az Úr különleges módokon fog szólni hozzád – egy kedves szó, egy váratlan lehetőség vagy egy megnyugtató érzés által. Nyisd meg a szívedet és az elmédet, hogy felismerd és befogadd ezeket az égi üzeneteket.

Ha szükséged van rá, imádkozz velem a lelki sebek gyógyulásáért:

Drága Mennyei Atyám, alázattal fordulok Hozzád, és kérem a Te gyógyító szeretetedet. Kérlek, érintsd meg a megsebzett lelkemet, és áraszd el a szívemet a Te végtelen békéddel. Segíts elengedni a múlt fájdalmait, és add meg nekem az erőt, hogy megbocsássak, akik megbántottak, minden seb begyógyul, és új életre kelhetek!

A lelki béke eléréséhez próbáld ki ezeket a gyakorlatokat:

  1. Szentelj időt a napi imádságnak és elmélkedésnek, hogy elcsendesítsd az elmédet és kapcsolódj Istenhez.

  2. Olvass inspiráló igéket a Bibliából, és engedd, hogy az Úr szava átjárja a lelkedet.

  3. Gyakorolj hálát minden nap – írd le azokat a dolgokat, amiért hálás vagy, és köszönd meg azt Istennek.

  4. Bocsáss meg azoknak, akik megbántottak, és engedd el a negatív érzéseket, amik visszahúznak.

  5. Lélegezz mélyen, nyugodtan, és képzeld el, ahogy Isten békéje betölti a lényedet.

Oszd meg ezt a felemelő üzenetet másokkal is, hogy ők is megtapasztalhassák Isten végtelen szeretetét és támogatását! Hagyd itt a “köszönöm” szót kommentben, és ezzel kinyilvánítod a hitedet és a bizalmat az Úrban. Hidd el, a te életed is csodálatos változások előtt áll, mert Isten láthatatlan keze vezet és áld téged minden lépésednél.

Szeretettel és imával,

Az angyalok és Isten szolgája

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!