Isteni gondviselés alatt állsz: a titok, ami megváltoztatja az életedet!

Isteni gondviselés alatt állsz: a titok, ami megváltoztatja az életedet!

Szeretett Olvasónk!

Gondoltad valaha, hogy valami láthatatlan erő vezet, védelmez és átölel minden lépésednél? A kétségbeejtően nehéz időkben, amikor a kihívások hegyekké nőnek előtted, mindig van egy láthatatlan kéz, ami támaszként szolgál. Ez a kéz az Isteni gondviselés. Higgy benne, mert Isten már régóta munkálkodik az életed hátterében.

A Biblia szerint, “Mindenki lássa meg, mennyire nagy az Atya szeretete hozzánk: Isten gyermekeinek nevez minket, és azok is vagyunk!” (1János 3:1). Gondolj csak bele! Isten, aki az egész világegyetemet teremtette, annyira szeret téged, hogy gyermekeként tekint rád. Az ő gondoskodása hatalmasabb, mint amit elképzelhetsz!

Én hiszem, és jövendölöm neked, hogy a következő időszakban az Isteni gondviselés sokkal erőteljesebben fog megnyilvánulni az életedben. Talán azokban az apró “véletlenekben” találod meg, amelyek valójában nem is véletlenek, hanem Isten titkos tervei a javadra. Vagy talán egy váratlan áldásban, ami egyszer csak az öledbe hull. Készülj fel rá, mert Isten készen áll rá, hogy lenyűgözzön!

Kedves Olvasó, azért vagyok itt, hogy rálébresszelek a valóságra. Arra, hogy te Isteni gondviselés alatt állsz. Ne engedd, hogy a világ zaja és káosza elhomályosítsa ezt a csodálatos igazságot!

Az Isteni gondviselés áldásos imája

Mennyei Atyánk, hálásan köszönjük a szeretetedet, melyet minden nap éreztünk. Köszönjük, hogy gyermekekedként tekintesz ránk, és hogy a Te gondoskodásodban minden nehézség könnyebbé válik.

Istenem, hisszük és tudjuk, hogy minden lépésünk alatt ott van az Isteni gondviselésed, ami vezet minket és támaszt nyújt nekünk. Kérünk, hogy emeld fel hitünket és bizalmunkat Benned. Segíts, hogy mindig érezzük a szereteted melegét, még a legnehezebb időkben is.

Áldd meg azt a kezet, ami minden nehézséget áldássá átalakít. Adj erőt, bátorságot és bölcsességet, hogy lássuk és elfogadjuk azokat az áldásokat, amelyeket már elhoztál számunkra. Töltsd meg szívünket békével, tudva, hogy soha nem vagyunk egyedül.

Köszönjük, Atyánk, hogy gondviselésed sosem hagy el minket. Segíts, hogy mélyebben megértsük és megtapasztaljuk azt a végtelen szeretetet, amit irántunk érzel. Kérünk, hogy az életünk legyen a Te dicsőséged tanúbizonysága.

Hiszünk és bízunk Benned, mert tudjuk, hogy az Isteni gondviselés alatt állunk.

Ámen.

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet pont neked szól, ne tartsd magadnál! Oszd meg másokkal is, és hagyd, hogy az Isteni gondviselés megérintse az ő életüket is. Hiszem, hogy az üzenet megosztásának ereje által valódi változást hozhatsz azok életébe, akiknek a legnagyobb szükségük van rá!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”