Jeremiel Arkangyal üzenete számodra – a jövő útja

Jeremiel Arkangyal üzenete számodra – a jövő útja

Drága Fénylény,

Jeremiel arkangyal, aki segít nekünk visszatekinteni az életünk eseményeire, és megmutatja, hogyan látjuk meg a nagyobb képet, ma a “Jövőbeli Út” üzenetét hozza el neked.

A jövőbeli út néha homályos lehet, de Jeremiel ma arra emlékeztet, hogy az életed minden pillanata rád vezet. A kihívások, a siker, a szív fájdalma és a boldogság mind együttesen alakítják az utadat.

A jövőbeli út nem követhető szigorúan meghatározott útvonalon, de Jeremiel arra figyelmeztet, hogy bízz a belső útmutatásodban és az univerzális szeretetben, hogy a helyes irányba vezessenek. Az angyalok jelen vannak, hogy segítsenek és támogassanak, amint megtalálod a személyre szabott utadat.

Jeremiel jövendöl, hogy a jövőben egy fontos időszak következik az életedben, ahol a belső bölcsességed és a belső fényed kulcsfontosságú szerepet játszik majd. Talán egy olyan időszak, ahol új kapcsolatok, lehetőségek, vagy akár egy új karrierút is vár rád. Ami igazán számít, az a szándékod és az, hogy nyitott legyél a változásokra, és kövesd a szívedet.

Légy bátor, hogy merj álmodni, és légy elég bátor ahhoz, hogy cselekedj. A jövőbeli út ott van előtted, de te irányítasz, és te döntöd el, melyik irányba haladsz. Jeremiel azt üzeni, hogy az angyalok szeretettel és támogatással vannak veled ezen az úton.

Hittel, reménnyel és szeretettel,
Jeremiel és a Te Angyalaid

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!