Jézus üzenete a tiszta szívűek számára: gondolj egy kívánságodra, és teljesítem azt!

Jézus üzenete a tiszta szívűek számára: gondolj egy kívánságodra, és teljesítem azt!

Kedves Olvasóink!

Ma egy rendkívül inspiráló üzenettel érkezem hozzátok, amely a tiszta szívűekhez szól közvetlenül Jézustól: „Gondolj egy kívánságodra, és teljesítem azt!” E szavakban rezgő ígéret nem csupán arról szól, hogy bármit kérhetünk, hanem arról is, hogy a legmélyebb vágyainkra választ kaphatunk, ha szívünk tiszta és hittel teli!

Joel Osteen szavaival élve:

“Amikor Isten felé fordítjuk arcunkat, amikor hittel és őszinte szívvel járulunk elé, nincs az a kívánság, ami túl nagy lenne őszinte számára. Hiszen Ő az, aki a csillagokat is a magasba helyezte, és az Ő kezeiben vagyunk!”

Ez az ígéret tökéletesen összhangban van Jézus szavaival a hegyi beszédben, amit Máté evangéliuma így rögzít:

„Boldogok a tiszta szívűek, mert meglátják az Istent.” (Máté 5:8)

Ez a vers azt üzeni nekünk, hogy a tiszta szív és az őszinte hit nyitja meg előttünk azt az utat, amin Istenhez közelíthetünk, és ahol kívánságaink valóra válhatnak.

A közelgő időszakban különösen fontos lesz, hogy megőrizzük szívünk tisztaságát és hitünket, mert ezáltal válnak elérhetővé számunkra azok a csodálatos lehetőségek, amelyek Isten szeretetéből fakadnak. Egyesek számára ez spirituális megújulást jelenthet, mások számára konkrét válaszokat és megoldásokat hozhat a mindennapok kihívásaira.

Zárjuk ezt az üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálásak vagyunk Neked azért a szeretetért és kegyelemért, amit nap mint nap megmutatsz nekünk. Kérünk, segíts nekünk tiszta szívvel és hittel eléd állni, hogy kívánságainkat a Te akaratoddal összhangban fogalmazzuk meg. Nyisd meg szívünket és elménket a Te vezetésedre, hogy azokat az utakat válasszuk, amelyeket Te készítettél számunkra. Tölts el minket békével és reménnyel, miközben várjuk, hogy teljesítsd vágyainkat a Te tökéletes idődben.

Ámen.

Kedves Barátaim, kezdjčtek a napot azzal a tudattal, hogy a tiszta szívűek kívánságai meghallgatásra találnak. Tartsátok szemeteket és szíveteket nyitva azokra a jelekre, amelyek Isten szeretetét és jelenlétét mutatják életetekben. És soha ne feledjétek, hogy a legnagyobb kívánság, amit csak kérhetünk, az Ő szeretete és vezetése, ami minden másnál többet ér.

Szeretettel és hit által inspirált kívánságokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!