Kapcsolódás A Végtelen Angyali Energiával

Kapcsolódás A Végtelen Angyali Energiával

Kedves Olvasó!

Ma arról szeretnék beszélni veled, hogy a végtelen angyali energia hogyan lehet hozzáférhető azok számára, aki hisz benne. Az angyalok, azok a szeretetteljes, fénylő lények, akik mindig velünk vannak, hogy segítsenek, támogassanak és útmutatást adjanak. Amikor hittel és nyitott szívvel közeledünk hozzájuk, az angyalok képesek megosztani velünk ezt a csodálatos, végtelen energiát, amely képes megerősíteni, gyógyítani és átalakítani életünket.

Az első lépés, hogy képesek legyünk befogadni ezt a végtelen angyali energiát, az az, hogy elismerjük, az angyalok tényleg velünk vannak, és hajlandóak segíteni minket. A hit fontos szerepet játszik ebben, hiszen ha képesek vagyunk elhinni, hogy az angyalok itt vannak, és segítenek nekünk, akkor könnyebbé válik számunkra befogadni ezt a gyönyörű energiát.

Azt is érdemes tudnod, hogy az angyali energia rezgése magasabb, mint az emberi energiáé. Emiatt fontos, hogy tisztán és szeretettel közeledjünk feléjük, hogy harmonizáljuk rezgéseinket az övékkel. Ezt többféleképpen is elérhetjük, például meditációval, imával vagy a pozitív gondolatok és érzések ápolásával.

Meditáció során képzeld el, hogy egy fénylő, fehér fény vesz körül, amely egyre erősebbé és fényesebbé válik, ahogy elmerülsz benne. Képzeld el, hogy ez a fény az angyalok energiáját hordozza, és ahogy egyre jobban átjár, úgy válsz egyre nyitottabbá és befogadóbbá az angyali segítség iránt. Engedd, hogy a fény betöltse tested, lelked és szellemed, és érezd, ahogy a végtelen angyali energia átalakít téged.

Imádkozz az angyalokhoz, és kérd, hogy segítsenek neked kapcsolódni ezzel a csodálatos energiával. Bízz abban, hogy az angyalok meghallják imádat, és hajlandóak segíteni téged. Ne feledd, hogy az angyalok mindig készen állnak, hogy támogassanak és irányítsanak tartsanak téged, csak hívni kell őket, és megnyitni szívedet az ő jelenlétük előtt.

Ima a végtelen angyali energia bevonzására

Drága Angyalok, Arkangyalok és a Fénylények,

Hálás szívvel köszöntelek benneteket, és szeretettel fordulok hozzátok ebben az imában. Kérem, segítsetek nekem kapcsolódni a végtelen angyali energiához, amely árad belőletek és körülvesz bennünket.

Nyissátok meg szívemet és elmémet, hogy befogadjam ezt a csodálatos energiát, amely képes gyógyítani, megerősíteni és átalakítani életemet. Töltsétek el lelkemet a magasabb rezgésekkel, hogy egyre inkább összhangba kerüljek az angyali energiával, és képes legyek befogadni annak teljességét.

Kérem, erősítsétek hitemet és bizalmamat az angyalok jelenlétében és segítségében. Adjatok nekem bátorságot és kitartást, hogy követni tudjam a ti útmutatásotokat, és használni tudjam ezt a végtelen angyali energiát a legjobb képességeim szerint.

Árasszátok rám és szeretteimre ezt a gyógyító és megerősítő energiát, hogy együtt növekedhessünk és fejlődhessünk a fény és szeretet útján. Segítsetek nekem abban, hogy ezt az energiát továbbadhassam másoknak, és hozzájárulhassak a világ gyógyulásához és felemelkedéséhez.

Hálásan köszönöm mellettem vagytok és szerettek engem. Bízom benne, hogy a végtelen angyali energia segítségével képes leszek arra, hogy kiteljesedjek, és átadjam magam a szeretet, békesség és harmónia áramlatának.

Ámen.

A pozitív gondolatok és érzések ápolása szintén segít abban, hogy összhangba kerülj az angyali energiával. Mindennap gyakorolj hálát, és összpontosíts az életedben jelen lévő áldásokra. Minél több szeretetet és pozitív energiát sugárzol, annál könnyebben tudsz kapcsolódni az angyalokhoz és a végtelen angyali energiához.

Ne feledd, hogy ez az energia nemcsak saját életedben segíthet, hanem másoknak is továbbadhatod. Amikor képes vagy befogadni a végtelen angyali energiát, ezt a gyógyító és szeretettel teli erőt használhatod arra, hogy támogasd és segítsd szeretteidet, ismerőseidet, sőt, még az egész bolygót is.

Végezetül, engedd, hogy a végtelen angyali energia átjárja és átalakítsa az életedet. A hit, a nyitottság és a tiszta szándék ereje által képes leszel ráérezni az angyalok jelenlétére és segítségére. Éld meg a végtelen angyali energia áldásait, és használd azt bölcsen, hogy megerősítsd önmagad és másokat.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!