Karmikus energia árad, a tetteidet ma meghálálja az Univerzum végtelen ereje!

Karmikus energia árad, a tetteidet ma meghálálja az Univerzum végtelen ereje!

Kedves Lelkek,

A mai nap üzenete a karmikus energia áradásáról szól, amely átöleli a világot és minden lényt benne. Emlékezzetek, “Amit az ember vet, azt aratja is.” (Galátákhoz írt levél 6:7) Ez az időszak arról szól, hogy az Univerzum végtelen ereje ma meghálálja tetteidet, minden jó cselekedetedet és szívből jövő törekvésedet.

A karmikus energia, az ok és okozat törvénye, nem más, mint az Univerzum méltányos rendje, ami mindig igazságot szolgáltat. Minden egyes jószándékú cselekedet, amit másokért végzel, egy befektetés a szeretet bankjába, és bízzatok benne, hogy az Univerzum bőkezű kamatokkal téríti meg ezt.

A jövőbe tekintve látható, hogy a következő hetekben egyfajta “lelki tavasz” érkezik életetekbe. Azok a magok, amiket múltbeli jó cselekedeteitekkel elültettetek, most hajlani kezdenek virágozni. Lehet, hogy egy régi álmod kezd valóra válni, vagy egy váratlan forrásból érkezik segítség és bátorítás. Figyeljétek az apró jeleket és az univerzális üzeneteket, amelyek útmutatást ésmeg erősítést adnak nektek.

Ezen különleges időszakban különösen fontos, hogy nyitott szívvel és lelkiismerettel cselekedjetek. Légy tudatos a gondolataidban, szavaidban és tetteidben, mert ezek a karmikus energia hordozói. Amint ezt a tudatosságot gyakorlod, még több szeretetet és harmóniát vonzol életedbe.

Ezzel a csodálatos imával köszöntsük a karmikus energiákat:

Drága Mennyei Atyánk, köszönjük, hogy megmutatod nekünk a szeretet és a jó cselekedetek erejét. Kérünk, segíts nekünk, hogy mindig a szeretet útját járjuk, és tetteinkkel hozzájáruljunk a világ pozitív alakításához. Áldd meg szívünket, hogy mindig észrevegyük és megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel mások életét gazdagíthatjuk. Adj erőt és bátorságot nekünk, hogy a kihívásokkal szembenézve is kitartóan képviseljük a jóságot és a fényt!

Ámen.

Kívánom, hogy ez az üzenet békével és reménnyel töltse meg szíveteket, tudva, hogy a jó cselekedeteitek meghálálásra találnak az Univerzum végtelen szeretetében és igazságosságában!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!