Kék hold, szuperhold, a csoda életre kel! Most tiéd lesz mindaz, amire vágysz!

Kék hold, szuperhold, a csoda életre kel! Most tiéd lesz mindaz, amire vágysz!

Kedves Lélekbarátom, most érkezett el az az idő, amikor a csillagok a legfényesebben ragyognak és az Univerzum magával hozza azokat az energiákat, melyek képesek a legnagyobb csodákat is megteremteni az életedben. A Kék Hold és a Szuperhold nem csupán az égbolt csodálatos jelenségei, hanem két kivételes energiaforrás, melyek az élet minden területére áldást és lehetőségeket hoznak. Ez a különleges időszak, amikor ezek a jelenségek egyszerre jelennek meg, most alkalmas arra, hogy valóra váltsd mindazt, amire vágytál!

Ez a Kék Hold egy különleges típusú Szuperhold. Egy Kék Hold akkor fordul elő, amikor egy hónapban kétszer van teljes hold. Mivel ez ritka jelenség, emiatt a ‘Kék Hold’ kifejezést gyakran a ‘ritkaság’ szinonimájaként használják. A Szuperhold pedig akkor jelenik meg, amikor a hold a legközelebb van a Földhöz, és emiatt sokkal nagyobbnak és fényesebbnek tűnik, mint általában.

A Kék Szuperhold energiája hatalmas változásokat hozhat az életedbe. A legfontosabb, hogy tudatosan kapcsolódj ehhez az energiához, és támogatásként használd az életed megújításához.

Íme néhány tipp, hogy hogyan tudsz ezzel az energiával dolgozni:

  1. Tisztítsd meg az energiádat: Kezd azzal, hogy eltávolítod az összes negatív energiát az életedből. Egy tál sósvíz, vagy néhány szál zsálya segíthet a tisztításban.

  2. Fogalmazd meg a szándékaidat: Írd le azokat a dolgokat, amiket szeretnél bevonzani az életedbe.

  3. Meditálj: Meditáció közben képzeld el, hogy a Kék Szuperhold fénye körbevesz és töltsd fel magad ezzel a gyönyörű, tisztító fényenergiával.

  4. Küldd el a kéréseidet a Holdnak: Nézz fel az égre, és mondd el a Holdnak a kéréseidet. A Hold a női energia szimbóluma, és támogatni fog minden olyan kérésben, ami összhangban van a lelkeddel.

Kérés a Hold felé:

“Drága Hold, hálás vagyok a fényedért és a bölcsességedért. Tudom, hogy az energiáid segítségével új utakat nyithatok meg az életemben. Kérlek, segíts nekem elérni a vágyaimat, és támogass az új lehetőségek megteremtésében. Köszönöm, hogy velem vagy ebben a különleges időszakban. Ámen.”

Kedves Lélekbarátom, emlékezz arra, hogy az Univerzum bőséges, és mindig kész arra, hogy támogassa a változást és a növekedést. A Kék Szuperhold csak egy azon eszközök közül, amelyek segítenek nekünk manifesztálni az álmainkat és teremteni a legjobb életünket. Fogadd el ezt az ajándékot nyitott szívvel, és oszd meg másokkal, hogy minél többen élhessünk meg változást és megújulást.

Áldásokkal és Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Ez a cikk remélhetőleg inspirációt nyújt az olvasóinknak, hogy változtassanak a pénzzel kapcsolatos hozzáállásukon, és segítenek abban, hogy befogadják az anyagi bőséget az életükbe. Az ima gyakorlati útmutatást ad ahhoz, hogyan kérjenek segítséget az Univerzumtól és az angyaloktól a pénzügyi jólét elérése érdekében.


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!