Kérj és megadatik! Áldás, gyógyulás, jómód!

Kérj és megadatik! Áldás, gyógyulás, jómód!

Drága Olvasóim,

Az élet hatalmas ajándék, melyet még nagyobbá tehetünk hitünk erejével. Amikor Istenhez fordulunk kéréseinkkel, és Ő az örökkévalóság bölcsességével válaszol, az eredmények nem mások, mint áldás, gyógyulás és jómód. A Biblia is ezt tanítja nekünk: “Kérj, és megadatik; keress, és megtalálod; zörgess, és ajtót nyitnak neked.” (Máté 7:7)

A Hittel Teli Kérés Ereje

Amikor Istenhez fordulunk, nyitott szívvel és megingathatatlan hittel tegyük. Tudd, hogy minden kérésedet meghallgatják, és válaszolsz rájuk a legmegfelelőbb időben és módon. Isten terve soha nem lehet rosszabb a tiédnél, sőt, gyakran sokkal nagyobb és csodálatosabb. Légy hálás mindenért, amit már megkaptál, és mindenért, amit még meg fogsz kapni.

Egy ima, amely segíthet a hited erősítésében:

“Drága Istenem, köszönöm, hogy hallgatsz rám és válaszolsz a kéréseimre. Kérlek, add meg nekem azt, amire szükségem van a legjobban, és segíts nekem elfogadni a te tökéletes tervedet. Tudom, hogy minden áldás, gyógyulás és jómód a te kegyelmedből származik. Ámen.”

Fogadd el az alábbi áldást, ami a tiéd lehet:

“Legyen áldott minden napod Isten kegyelmével. Kapd meg a gyógyulást, a jólétet és az áldásokat, amelyeket életed minden területén megérdemelsz. Ámen.”

Légy bátor, hogy hittel kérj, hiszen a hited ereje képes csodálatos változásokat elhozni az életedbe. Ne feledd, hogy Isten szeret téged és minden, ami történik, a te javadat szolgálja.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK