Kívánj egyet és biztosan megkapod! A mai nap rólad szól!

Kívánj egyet és biztosan megkapod! A mai nap rólad szól!

Kedves Olvasóink,

A mai lelki útravalónk címe: “Kívánj egyet és biztosan megkapod! A mai nap rólad szól!” Szeretném nektek bemutatni, hogy a mai nap hogyan szólhat rólatok és a ti vágyaitokról.

A vágyak teljesülése és Isten ígérete

“Kérjetek, és adatik néktek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik néktek.” (Máté 7:7). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy ha hittel Istenhez kéréseinkkel, Ő meghallgat minket és megadja szívünk vágyait!

A hit és a pozitív hozzáállás kulcsfontosságú a vágyaink megvalósításához. A mai napra jóslatom az, hogy ha bátran és hittel kívánjátok meg szívetek vágyait, Isten az Ő tökéletes időzítésében megadja nektek ezeket. Ne feledjétek, hogy a mai nap rólatok és a ti vágyaitokról szól.

Használjátok ki a mai napot arra, hogy gondolkodjatok el személyes vágyaitokon és arra, hogyan válhatnak valósággá. Töltsétek az időt imádsággal, meditációval, és lélekben közelítsetek Isten felé. Emlékezzetek, hogy Isten mindig kész támogatni titeket a vágyaitok elérésében.


Ima a hála erősítéséhez

Mennyei Atyám, a szeretet és bőség forrása,

Hálás szívvel fordulok Hozzád ma, köszönetet mondva minden áldásért, amit rám árasztottál. Köszönöm a hitet, amely vezet engem, És a reményt, amely minden napomra fényt hoz.

Köszönöm, hogy hallgatod kéréseimet, és hogy válaszaid a mindig a legtökéletesebbek. Hálás vagyok tanításért és útmutatásért, amelyek segítségével a közelebb kerülhetek hozzád és szívem vágyaihoz.

Kérlek áldd meg a mai napot, adj erőt és bátorságot, hogy követhessem az álmaimat. Töltsd meg szívemet hittel és békével, hogy mindig emlékezzek: Veled minden lehetséges!

Köszönöm, Atyám, hogy mindig mellettem vagy, És hogy a Te kegyelmeddel és szereteteddel vezetsz az élet útján. Ámen.


Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy Isten mindig mellettetek áll, és készen áll arra, hogy segítse a vágyaitok beteljesülését. Áldott és vágyaitokra fókuszáló napot kívánok nektek!

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

Gábor, a béke követője


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!