Láttad ma az angyaltollat, ami leszállt a lábadhoz? Varázslatos nap a mai!

Láttad ma az angyaltollat, ami leszállt a lábadhoz? Varázslatos nap a mai!

Szeretett Olvasóink!

Az angyalok jelenléte mindig megnyugtató és inspiráló, de amikor egy angyaltollat találsz az utadon, különleges jelzés, hogy az angyalok nagyon közel vannak hozzád, és küldenek neked egy üzenetet. A tollak évezredek óta az istenek és az angyalok üzeneteinek közvetítői. Tehát, ha ma megtalálod ezt a jelet, ne menj el csak úgy mellette. Állj meg egy pillanatra, lélegezz mélyen, és érezd az angyalok jelenlétét.

A mai nap teli van varázslattal, és az angyalok készen állnak arra, hogy segítsenek neked.

1. Nyisd meg a szíved: Az angyaloknak egyértelmű üzenetük van számodra, de csak akkor érezheted ezt az üzenetet, ha nyitott vagy rá.

2. Légy figyelmes: Az angyalok jeleket küldenek neked az nap folyamán. Az angyaltoll megjelenése csak az első. Maradj nyitott és figyelmes.

3. Cselekedj az inspirációd alapján: Amikor megkapod az üzenetet, légy bátor, és cselekedj azonnal az ihleted által, ösztönösen!

Mantra, amely ma érkezik:

„Az angyali királyságban minden lehetőség nyitva áll előttem. Nyitott vagyok, befogadó vagyok és kész vagyok az angyali vezetésre.”

Kérés az angyali királysághoz:

Drága Angyali Királyság, kérem, hogy árasszatok rám fény és szeretetet. Veletek és a szeretet energiájával képes vagyok túllépni minden akadályon, és teljesíteni az életem céljait.

Amikor teljes szívvel fogadod el az angyalok jelenlétét, az életedben hirtelen változások történnek. Egy régi baráttal való találkozás, egy váratlan lehetőség, vagy egy váratlan ajándék vár rád ma.

Oszd meg ezt a cikket, hogy minél több emberhez eljusson mai nap áldása, és elindulhassanak a változás útján. Minél több a megosztás, annál erősebb az áldások ereje!

Légy készen a csodára, amit az angyalok hoznak neked ma!

Ima az angyali segítségért

Égi Atyám és Drága Angyalok,

Mindenek előtt hálát adok Neked, minden életünkben lévő áldásért, látható és láthatatlan, ismert és ismeretlen. Ma különösen megáldom az angyali királyságot, azokat a fénylényeket, akik mindig velünk vannak, még akkor is, ha nem látjuk őket.

Drága Angyalok, ma különösen nyitott szívvel és lélekkel fegadom az áldásaitokat és vezetéseteket. Kérlek, segítsetek nekem megnyitni az életem bőségének kapuit, hogy a világ és az univerzum bősége teljes mértékben megnyilvánulhasson az életemben.

Drága Angyalok, segítsetek nekem abban, hogy az elmém és a szívem mindig nyitott legyen a változásra, a fejlődésre és az új lehetőségek befogadására. Segítsetek nekem abban, hogy mindig találjam meg a bölcsességet és az erőt, hogy követhessem az útmutatástokat és az intuíciómat.

És végül, de nem utolsósorban, kérlek segítsetek nekem abban, hogy mindig emlékezhessek rá, hogy Ti mindig ott vagytok mellettem, és támogattok minden lépésemben.

Köszönöm a figyelmeteket és a szereteteteket.

Ámen.


Szilvia: “Csodálatos cikk! Soha nem gondoltam volna, hogy az angyalok ténylegesen beavatkozhatnak az életünkbe, de a mai nap valóban varázslatos volt számomra. Reggel találtam egy tollat az ajtóm előtt, és egész nap azt éreztem, hogy valami különleges történik velem. A nap végén kaptam egy váratlan hívást egy régi barátomtól, akit évek óta nem láttam, és örömmel vettük fel a kapcsolatot újra. A cikk mantraja és a kérés az angyali királysághoz nagyban segített nekem abban, hogy nyitott és fogadó maradjak az egész nap folyamán. Köszönöm!”

Máté: “Köszönöm ezt a remek cikket! Mindig is érdeklődtem az angyalok iránt, de soha nem gondoltam, hogy ennyire közeli és valóságos lehet a kapcsolatuk velünk. Ma, miután elolvastam a cikket, és elmondtam a mantrát, kértem az angyali királyságot, hirtelen úgy éreztem, hogy minden stressz és nyomás eltűnt az életemből. Mintha egy láthatatlan erő levette volna rólam a terhet. Még a nap folyamán egy váratlan lehetőség is adódott a munkámban, amit azonnal a javamra fordítottam!”

Judit: “Én már régóta hiszek az angyalokban, és rendszeresen kérlek őket, hogy segítsenek nekem különböző élethelyzetekben. De ez a cikk valami újat hozott az életembe. A mantrával és a kéréssel együtt éreztem, hogy az angyali energiák erősebben hatottak rám, és a napom teljesen megváltozott. Egy olyan régi probléma, ami már hónapok óta kínozott engem, váratlanul megoldódott. Az érzés, amikor a probléma megoldódott, leírhatatlan volt. Köszönöm a szerzőnek, hogy megosztotta ezt a csodálatos módszert velünk!”


Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

 

A tartalom nem másolható!