Lefekvés előtti ima

Lefekvés előtti ima

Kedves Olvasóm!

Eleged van abból, hogy fáradtan és stresszel telve bújsz ágyba minden este? Vágysz arra, hogy megtapasztald Isten békéjét és az angyalok vigasztaló jelenlétét, miközben az álom karjaiba merülsz? Van egy csodálatos hírem számodra!

Az esti órákban a lelkünk különösen nyitott Isten jelenlétére és az Ő Igéjének befogadására.

De mi is teszi olyan hatékonnyá a lefekvés előtti imát? A kulcs a következőkben rejlik:

  1. Keress egy csendes helyet, ahol zavartalanul imádkozhatsz. Kapcsolj ki minden elektronikus eszközt, és fordítsd a figyelmedet teljes egészében Istenre.

  2. Kezdd az imádat hálaadással. Köszönd meg Istennek az aznap kapott áldásokat, legyen az egy apró öröm vagy egy nagy áttörés. A hála megnyitja a szívedet Isten szeretetére.

  3. Valld meg az esetleges bűneidet, és kérd Isten bocsánatát. Az Úr hűséges és igaz, hogy megbocsássa a bűneinket, és megtisztítson minket (1János 1:9).

  4. Kérd a Szentlélek jelenlétét és vezetését. Ő a mi Vigasztalónk és Tanítónk, aki emlékeztet minket Isten ígéreteire és elvezet minden igazságra (János 14:26).

  5. Hozd az Úr elé a kéréseidet és a gondjaidat. Bízz abban, hogy Ő gondot visel rólad, és a legjobbat akarja neked. “Minden gondotokat hagyjátok őnála, mert neki gondja van rátok” (1Péter 5:7).

  6. Fejezd be az imát egy hálaadással és Isten dicsőítésével. Proclamáld az Ő jóságát, és adj hálát előre azokért az imákért, amelyeket megválaszol.


Lefekvés előtti ima

Drága Mennyei Atyám!

Hálás szívvel jövök Eléd ma este, az ágyam szélén ülve, készen arra, hogy a pihenés óráiba lépjek. Köszönöm Neked ezt a napot, minden örömével és kihívásával együtt. Köszönöm, hogy a Szentlélek ereje által képes voltam megállni és győzedelmeskedni.

Megvallom Neked, Uram, ha bármiben is vétkeztem volna ma gondolatban, szóban vagy cselekedetben. Kérlek, bocsáss meg nekem, és tisztíts meg engem drága Szent Fiad, Jézus Krisztus vére által.

Most a kezedbe helyezem az elmémet és a testemet. Kérlek, őrizz engem, miközben alszom. Helyezz pajzsot körém az ellenség minden támadásával szemben. Küldd el a szent angyalaidat, hogy őrködjenek fölöttem, és vigyázzanak az álmaimra.

Add, hogy mélyen és pihentető módon aludjak, hogy holnap újult erővel ébredhessek a Tőled kapott feladatok elvégzésére. Töltsd be az elmémet és a szívemet a Te békéddel, amely meghalad minden emberi értelmet.

Imádkozom szeretteimért is, hogy Te vigyázz rájuk. Hozz gyógyulást a betegeknek, vigasztalást a szomorkodóknak, erőt az elcsüggedteknek és bölcsességet a kétségek között őrlődőknek.

Köszönöm, Atyám, hogy meghallgatsz engem. Tudom, hogy a Tiéd vagyok ébren és alva egyaránt. Dicsőítem a Te szent nevedet most és minden időben!

A Jézus Krisztus hatalmas nevében imádkozom, ámen!


Lefekvés előtti ima gyerekek számára

Drága Mennyei Atyám!

Köszönöm Neked ezt a napot, Minden örömöt, amit kaptam. Köszönöm a családomat, És hogy ennyire szeretsz engem.

Ha ma rosszat tettem volna, Kérlek, bocsáss meg nekem.

Most, ahogy lefekszem aludni, A kezedbe teszem a szívem. Kérlek, küldd az angyalaidat, Hogy vigyázzanak az álmaimra.

Add, hogy kipihent legyek, Mire a nap újra felkel. Hogy vidáman ébredhessek, Telve a Te szereteteddel.

Jézus nevében kérem,

Ámen!


Remélem, ez az ima áldás lesz sok kicsi testvérünk számára, és segít nekik elmélyíteni a kapcsolatukat a Mennyei Atyával. Osszátok bátran, hadd váljon minél több gyermeki szív esti imájává!

Higgy a lefekvés előtti ima erejében! Isten semmit sem akar jobban, mint hogy mély és bensőséges kapcsolatban legyünk Vele. Az esti ima egy csodálatos lehetőség, hogy az Ő jelenlétében időzz, és megnyugodj az Ő békéjében.

Ha megtapasztaltad ennek az imagyakorlatnak az áldásait, kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is! Soha nem tudhatod, kinek a hitét erősítheti meg a te bizonyságtételed.

Isten gazdag áldása kísérjen az álmok birodalmába és a holnap kihívásaiba egyaránt!

Krisztusi szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/