Lélekmelengető gondolatok – a remény ereje

Lélekmelengető gondolatok – a remény ereje

Kedves Barátaim!

Lukács evangéliuma 5,17-26 egy csodálatos történetet mesél el nekünk, amely tele van reménységgel és bátorítással. Ebben a szakaszban Jézus meggyógyít egy béna embert, akit a barátai hoztak el hozzá, áttörve a tetőn, mivel a tömeg miatt nem tudtak bejutni az ajtón.

Ez a történet arra emlékeztet minket, hogy milyen hatalmas ereje van a hitnek és a kitartásnak. A béna ember barátai nem adták fel, amikor akadályokba ütköztek, hanem találtak egy kreatív megoldást, hogy Jézus elé vigyék a barátjukat. Az ő hitük és eltökéltségük példaként szolgálhat ténylegesen is.

Talán te is szembesülsz most kihívásokkal az életedben – legyen az egészségügyi probléma, pénzügyi nehézség vagy kapcsolati gond. De ne feledd, hogy Isten képes áttörni minden akadályon, és megoldást hozni a legkilátástalanabb helyzetekben is!

Bizz Istenben, ahogyan a béna ember barátai is bíztak Jézusban! Higgy abban, hogy Ő meg tudja gyógyítani a sebeidet, helyreállítani a kapcsolataidat, és megoldani a problémáidat. Ne add fel, amikor nehézségekbe ütközöl, hanem keress kreatív módokat, hogy Isten elé vidd a kéréseidet!

És ne feledd, hogy te is lehetsz valaki más számára olyan, mint a béna ember barátai. Lehetsz te az, aki hitet és reményt adsz valakinek, aki épp kilátástalan helyzetben van. Légy készen arra, hogy támogasd és bátorítsd azokat, akik körülötted vannak, és segít nekik eljutni Isten gyógyító jelenlétébe!

Drága Mennyei Atyánk! Köszönjük, hogy a Te erőd és szereteted képes áttörni minden akadályon. Kérünk, adj nekünk olyan hitet és kitartást, mint a béna ember barátainak, hogy ne adjuk fel, amikor kihívásokkal szembesülünk. Használj fel minket, hogy reményt és bátorítást vihessünk mások életébe, és lehessünk a Te szereteted közvetítői ebben a világban!

Ámen!

Barátaim, emlékezzetek rá: Isten hatalmasabb minden akadálynál, és az Ő szeretete soha nem hagy cserben titeket! Bízzatok Benne, és meglátjátok, hogy csodákat tesz az életetekben!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/