Lelki útravaló a mai napra – 05.28.

Lelki útravaló a mai napra – 05.28.

Drága Barátom!

Isten ma egy különleges üzenetet küld neked: Ne add fel! Tudom, hogy néha úgy érzed, mintha minden összeesküdne ellened, és a kihívások hegyként tornyosulnak előtted. De emlékezz rá, hogy Isten nagyobb minden problémádnál!

Ő azt ígéri nekünk, hogy ha kitartunk és hiszünk benne, a próbatételek csak még erősebbé tesznek minket. Ahogy az aranyat is a tűz tisztítja meg, úgy formál téged is a nehézségek tüze, hogy ragyogóbb és értékesebb legyél.

Ne feledd, Isten a legnagyobb álmodó! Ő hatalmas álmokat és terveket helyezett el a szívedben. Ne hagyd, hogy a körülmények vagy mások véleménye eltántorítson a céljaidtól! Hiszem, hogy csodálatos jövő vár rád, mert Istennel minden lehetséges.

Szánj ma idő arra, hogy az Ő jelenbe helyezd a szívedet! Merülj el az imádatban, engedd, hogy átjárjon a szeretete! Ő új erővel tölt fel és békességet ad, hogy bátran nézz szembe a kihívásokkal.

Bízom benne, hogy ma áttörést fogsz tapasztalni! Lépj ki hitben, és indulj el azon az úton, amit Isten készített a számodra! Nagy dolgok várnak rád!

Menj és ragyogj az Ő dicsőségére!

Pozitív Gondolatok blog

Szeretettel és imával,

Az angyalok és Isten szolgája

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!