Lelki útravaló a mai napra – 05.29.

Lelki útravaló a mai napra – 05.29.

Kedves Barátom!

Ma arra bátorítalak Téged, hogy higgy a második lehetőség erejében! Lehet, hogy a múltban hibáztál, talán hoztál rossz döntéseket vagy elmulasztottál lehetőségeket, de Istennél mindig van újrakezdés!

Ő azt mondja, hogy a kegyelme minden reggel megújul. Ez azt jelenti, hogy minden nap egy tiszta lappal indulhatsz. Nem számít, mi történt tegnap, Isten ma is szeret téged és új lehetőséget kínál számodra.

Ne engedd, hogy a múlt kudarcai megbénítsanak! Isten nem a múltadat nézi, hanem a benned rejlő lehetőségeket. Ő a szívedet látja, a vágyaidat, hogy növekedj és fejlődj. Bízz benne, hogy a kezébe veszi az életed törött darabjait, és valami csodálatosat alkot belőlük!

Láss ma lehetőséget a változásra, a növekedésre! Lépj ki a komfortzónádból, és próbálj ki új dolgokat! Isten a hited szerint cselekszik az életedben. Ha elég bátran hiszel, csodákat fogsz megtapasztalni!

Bárhol is tartasz most, tudd, hogy Isten veled van az úton! Ő sosem hagy cserben, a keze munkáját el fogja végezni az életedben. Csak maradj kapcsolatban vele, hallgass a hangjára és kövesd a vezetését!

Imádkozom, hogy meg tudd ragadni a második esély ajándékát, amit Isten felkínál neked. Használd ki a lehetőséget, hogy valami újat, és nagyszerűt kezdj el! Merj nagyot álmodni, mert Istennél semmi sem lehetetlen!

Isten gazdag áldása kísérjen ezen a új kezdetekkel teli napon és utadon! Bízom benne, hogy meglátod az Ő hűséges szeretetének bizonyítékait az életedben.

Szeretettel és imával,

Az angyalok és Isten szolgája

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!