Lelki útravaló a mai napra – 05.30.

Lelki útravaló a mai napra – 05.30.

Drága Barátom!

Hadd emlékeztesselek ma arra, hogy te Isten egyedi és megismételhetetlen remekműve vagy! Ő csodálatosan és dicsőségesen alkotott meg téged. Minden tulajdonságod, képességed és személyiségjegyed az Ő keze munkáját dicséri.

Lehet, hogy néha összehasonlítod magad másokkal, és úgy érzed, nem vagy elég jó. De Isten azt mondja, hogy pontosan olyannak teremtett, amilyennek lenned kell. Ő nem véletlenül helyezett el bizonyos álmokat, vágyakat a szívedben. Egyedi céllal és rendeltetéssel ruházott fel.

Ne feledd, te Isten gyermeke vagy! Ez a legfontosabb identitásod. Nem az számít igazán, mit gondolnak rólad mások, hanem hogy mit mond rólad a Mennyei Édesapád. Ő pedig azt mondja, hogy értékes, szeretett és drága kincs vagy a szemében.

Szánj ma időt arra, hogy megköszönd Istennek mindazt, amivel megajándékozott téged! Áldd Őt a tehetségeidért, a lehetőségeidért, az egyedi személyiségedért. Fedezd fel, hogy miben alkotott különlegessé, és használd ezeket az ajándékokat mások szolgálatára, az Ő dicsőségére!

Ugyanakkor ne feledd azt sem, hogy Isten még nem fejezte be a munkáját benned. Ő még formál, csiszol téged, hogy egyre inkább hasonlóvá válj Krisztushoz. Engedd, hogy elvégezze a szükséges változtatásokat az életedben, mert Ő a te tökéletesítőd!

Imádkozom azért, hogy ma igazán meg tudd tapasztalni Isten szeretetét és elfogadását. Járj emelt fővel, abban a tudatban, hogy a Mindenható Isten a te Édesapád! Ez a bizonyosság adjon erőt és bátorságot, hogy teljes szívvel kövesd az Ő tervét.

Isten gazdag áldása kísérjen ezen a napon és egész életedben! Ragyogj az Ő dicsőségére, egyedi és megismételhetetlen csodaként!

Szeretettel és imával,

Az angyalok és Isten szolgája

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!